Εθνική πόλο ανδρών: Οι 20 παίκτες που θα αρχίσουν προετοιμασία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Σπλιτ

Εθνική πόλο ανδρών: Οι 20 παίκτες που θα αρχίσουν προετοιμασία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Σπλιτ

bet365

Στις 14 Ιουλίου 20 παίκτες αρχίζουν προπονήσεις για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ, οι 15 θα είναι στην αποστολή, οι Κώστας Λιμαράκης και Βασίλης Καβουσανός θα διεκδικήσουν τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα, μετά τον τραυματισμό του Μάνου Ζερδεβά

Με 20 παίκτες θα αρχίσει ο νέος κύκλος προετοιμασία της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Σπλιτ (29 Αυγούστου - 10 Σεπτεμβρίου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχο και ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας όρισαν το πρώτο ραντεβού για την Πέμπτη (14/7, 10:00) στο εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.


Σε αυτό έχουν κληθεί οι: Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γούβης, Νίκος Γκίλας (Ολυμπιακός), Κώστας Γκιουβέτσης, Στάθης Καλογερόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Γιάννης Αλαφραγκής, Μανώλης Ανδρεάδης, Δημήτρης Σκουμπάκης (Βουλιαγμένη), Δημήτρης Δήμου, Νίκος Κοπελιάδης, Κώστας Λιμαράκης (Πανιώνιος), Μανώλης Σολανάκης, Βασίλης Καβουσανός (Απόλλων Σμύρνης), Άγγελος Βλαχόπουλος (Νόβι Μπέογκραντ), Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης (Φερεντσβάρος), Δημήτρης Νικολαϊδης (Βουλιαγμένη).

Λιμαράκης, Καβουσανός και Ανδρεάδης για τη θέση του Ζερδεβά


Με βάση τις κλήσεις και με δεδομένη την απουσία του Μάνου Ζερδεβά, η δεύτερη θέση του τερματοφύλακα θα παιχθεί ανάμεσα σε τρία νέα παιδιά, τον 23χρονο Κώστα Λιμαράκη του Πανιώνιου, τον 21χρονο Βασίλη Καβουσανό, του Απόλλωνα Σμύρνης και τον 20χρονο Μάνο Ανδρεάδη της Βουλιαγμένης.


Ο Λιμαράκης, που άρχισε το πόλο από τον ΝΟ Πατρών και τη ΝΕ Πατρών, έχει υπάρξει και τερματοφύλακας στο ποδόσφαιρο και μάλιστα ήταν μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Αχαΐας. Ο Καβουσανός προέρχεται από τον ΟΦΗ.

Ο Ανδρεάδης προέρχεται από τις υποδομές της Βουλιαγμένης και ήταν ο βασικός τερματοφύλακας στις εθνικές ομάδες παίδων-εφήβων και νέων ανδρών της ηλικίας του .

Σύμφωνα με τα όσα έχει αποφασίσει η LEN, κάθε εθνικό συγκρότημα θα έχει το δικαίωμα να δηλώσει 15 παίκτες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ και στη 13άδα κάθε αγώνα θα μπορούν να υπάρχουν μέχρι δύο αλλαγές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα