Η Kingbet βρήκε ξεχωριστά σημεία: Το ενδιαφέρον στο νερό και το χορτάρι

Newsroom
Η Kingbet βρήκε ξεχωριστά σημεία: Το ενδιαφέρον στο νερό και το χορτάρι

bet365

Γεια σας φίλες και φίλοι. Καλή Κυριακή σε όλες και όλους. Μπήκαμε αισίως στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού – αλήθεια ποιος το κατάλαβε; - κάτι που σημαίνει ότι σιγά-σιγά θα αρχίζουμε να μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς στα προγνωστικά στοιχήματος.

Κάποια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά κυρίως οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα βάλουν τα καλά τους με τις προκριματικές φάσεις τους. Προς το παρόν όμως, μόνο οι «Σκανδιναβίες» μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Γι’ αυτόν τον λόγο στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε άλλα σπορ, πιο… καλοκαιρινά.

Ξεκινάμε τη σημερινή μας περιήγηση το μεσημέρι (15:30) με πόλο. Η Εθνική μας ομάδα μετά την οριακή ήττα (11-10) από την Ιταλία στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος, θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο κόντρα σε μία ακόμη υπερδύναμη του αθλήματος, την Κροατία. Η αντίπαλός μας ηττήθηκε πιο εύκολα απ’ όσο αναμενόταν (10-5) από την Ισπανία και θα αποτελέσει δύσκολο εμπόδιο για τους Έλληνες διεθνείς πολίστες. Για να είμαστε ακριβείς, είναι το φαβορί στις αποδόσεις. Ελλάδα – Κροατία λοιπόν με φόντο την 3η θέση.

Στις δηλώσεις τους μετά τον αγώνα με την Ιταλία, οι Έλληνες πολίστες έδειξαν απογοητευμένοι ή – πιο σωστά – στεναχωρημένοι με αυτή την ήττα, όσο κι αν η πορεία τους τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει πλήθος μεταλλίων και καλών εμφανίσεων. Μόνο και μόνο απ’ αυτό, τους περιμένουμε αποφασισμένους για τη νίκη σήμερα. Όσο κι αν φαντάζει υψηλό το 2.60 της επικράτησης της ελληνικής ομάδας, εμάς μας κάνει και θα είναι η πρώτη επιλογή μας.

Αφήνουμε το υγρό στοιχείο και πάμε στο χορτάρι. Καλά καταλάβατε, πάμε στο Γουίμπλεντον του Λονδίνου. Είδαμε χθες έναν εκπληκτικού επιπέδου αγώνα ανάμεσα στον Νικ Κύργιο και τον Στέφανο Τσιτσιπά, με νίκη του πρώτου μετά από τρισήμισι ώρες συναρπαστικού τένις. Με άνεση προχώρησε και ο Ναδάλ χωρίς να χάσει σετ. Περνάμε όμως στα σημερινά προγνωστικα στοιχηματος. Αρχή με τον αγώνα Σίνερ-Αλκαράθ. Σαφές φαβορί υπάρχει και είναι ο Ισπανός που εν πολλοίς θυμίζει Ναδάλ στο ξεκίνημά του. Εντυπωσιακός και σε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης για την ηλικία του (19 ετών). Λογικά θα ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο, πιθανότατα και με διαφορά σετ. Στο 1.65 το να κερδίσει με 3-0 ή με 3-1.

Κλείνουμε με το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Ο λόγος για τον Νόβακ Τζόκοβιτς που θα αντιμετωπίσει τον Τιμ Βαν Ραϊτχόφεν. Το ματς αυτό θα ξεκινήσει αμέσως μετά απ’ αυτό που αναφέραμε παραπάνω. Δύο νίκες με 3-0 και μία με 3-1 αντίστοιχα για τους δύο αντιπάλους στα προηγούμενα παιχνίδια τους. Εδώ βέβαια υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας και αναμένουμε να αποτυπωθεί και στο court. Θα πόνταρα με άνεση στο 3-0 του Σέρβου, αλλά η απόδοση είναι αποτρεπτική (1.50). Θα προτιμήσω το χάντικαπ των 7.5 games υπέρ του φαβορί, το οποίο βρίσκουμε στα προγνωστικα τενις στο τίμιο 1.85.

Δύο σχετικά safe επιλογές στο τένις και ένας «πλούσιος» άσος στο πόλο μας δίνουν απόδοση κοντά στο 8.00 για σήμερα. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε ό,τι σας αρέσει. Καλή επιτυχία!

 

Τελευταία Νέα