Ολυμπιακός: Τραγική άμυνα και αντίο Ευρώπη με ήττα από την Ντιναμό Τιφλίδας με 14-13

Newsroom
Ολυμπιακός: Τραγική άμυνα και αντίο Ευρώπη με ήττα από την Ντιναμό Τιφλίδας με 14-13

bet365

Τραγικός αμυντικά ο Ολυμπιακός, αποχαιρέτησε με ήττα (14-13 από την ουραγό Ντιναμό Τιφλίδας) το φετινό Champions League στο πόλο.

Χειρότερα δεν θα μπορούσε να κλείσει η Ευρωπαϊκή χρονιά του Ολυμπιακού στο Champions League του πόλο.

Οι Πειραιώτες ήταν τραγικοί αμυντικά κόντρα στην ουραγό Ντιναμό Τιφλίδας (η οποία πήρε την προηγούμενη αγωνιστική τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο), χάνοντας με 14-13 και ολοκληρώνοντας με μία κακή εμφάνιση και ήττα την φετινή διοργάνωση.

Ισως η υπερβολική χαλαρότητα, ίσως το αδιάφορο του αγώνα, αλλά ο Ολυμπιακός είχε πολλά αμυντικά κενά και η ουραγός του Α’ ομίλου στο Champions League του πόλο, σκόραρε σε κάθε σχεδόν επίθεση στο πρώτο ημίχρονο. Τρεις φορές ισοφάρισαν οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου στο ματς, αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να περάσουν μπροστά και τελικά ολοκλήρωσαν με ήττα την φετινή διοργάνωση.

Το ματς

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν υπερβολικά χαλαρά με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ με 3-0 στο πρώτο 4λεπτο.

Ο Κολόμβος σκόραρε στον παραπάνω και μετά το 4-1, τα «γκάζια» του Βλάχου ξύπνησαν τους πολίστες του Ολυμπιακού. Πριν τελειώσει η πρώτη περίοδος μείωσαν σε 4-3 με τον Φιλίποβιτς, ενώ στην πρώτη επίθεση της δεύτερης περιόδου, ο Γεννηδουνιάς έφερε το ματς στα ίσια.

Η Ντιναμό όμως έπαιζε εξαιρετικά στον παραπάνω και έφτασε ξανά σε προβάδισμα δύο γκολ (7-5). Ο Φιλίποβιτς μείωσε και στην επόμενη επίθεση ο Ολυμπιακός έπαιζε με δύο παραπάνω. Όμως όχι μόνο αστόχησε, αλλά δέχτηκε και γκολ από τον Σάριτς για το 8-6. Τελικά η τραγική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού έφερε και ένατο γκολ στο ημίχρονο για την Ντιναμό.

Με γκολ του Δερβίση άρχισε η τρίτη περίοδος και στην επόμενη επίθεση ο Γκίλλας έκανε το 9-8 και ο Δερβίσης στον παραπάνω, έφερε πάλι το ματς στα ίσια. Όμως εξακολουθούσε να μην έχει υπομονή, με αποτέλεσμα η ομάδα της Τιφλίδας να τελειώσει την περίοδο με 11-9.

Στην τέταρτη περίοδο η διαφορά πήγε πάλι στο +3 με διπλή αποβολή του Ολυμπιακού και γκολ του Σάριτς. Ο Δερβίσης πάλι ήταν αυτός που έδωσε λύση στον παραπάνω για να μειώσουν οι Πειραιώτες. Ο Γεννηδουνιάς έκανε το 12-11, ο Βάσιτς με πέναλτι το 13-11 για την ομάδα της Τιφλίδας και ο Φιλίποβιτς μείωσε ξανά σε 13-12 στον παραπάνω.

Ο Γκίλλας ισοφάρισε σε 13-13, όμως άλλη μία κακή αμυντική λειτουργεία έφερε το 14-13 για τους Γεωργιανούς με τον Αντεϊσβίλι.

Το σκορ δεν άλλαξε στο τελευταίο δίλεπτο και οι Γεωργιανοί πανηγύρισαν την σημαντικότερη νίκη στην ιστορία του τμήματός τους.

Ντιναμό Τιφλίδας - Ολυμπιακός 14-13

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 5-3, 2-3, 3-4

Ντιναμό Τιφλίδας (Στανόγιεβιτς): Ραζμάτζε, Καβταράτζε, Μέσκι 1, Τζικτσιαρένκα, Μπιτάτζε 1, Γιελάτσα 2, Αντεϊσβίλι 2, Σάριτς 4, Ιμνασβίλι, Μαγκρακβελίτζε, Βάσιτς 3, Κεσελασβίλι 1, Σουμπλάτζε

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 2, Γεννηδουνιάς 3, Φουντούλης, Γουβής, Δερβίσης 3, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.

 

Τελευταία Νέα