Γιάννης Τόττης: «Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, να παίξω στην εθνική ομάδα»

Γιάννης Τόττης: «Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, να παίξω στην εθνική ομάδα»

bet365

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής στους νέους άνδρες στην υδατοσφαίριση και ένα από τα αστέρια του, ο Γιάννης Τόττης, μιλά στο Gazzetta για τον τίτλο, τι λέει ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Θοδωρής Χατζηθεοδώρου για τη νέα φουρνιά του «Δικέφαλου».

Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί μια νέα ελπιδοφόρα γενιά στην υδατοσφαίριση και η κατάκτηση του πρωταθλήματος νέων ανδρών (Κ19) αποτελεί τους καρπούς της δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο.

Ο Δικέφαλος στον τελικό της Κυριακής νίκησε τον Πανιώνιο με 12-7 στο κολυμβητήριο του Λαιμού και η κούπα ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Τόττης αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας νέων ανδρών του ΠΑΟΚ, που κοουτσάρει ο Βαγγέλης Βλαζάκης.

Ο 17χρονος παίκτης, που αγωνίζεται στην περιφέρεια, στον τελικό σημείωσε τέσσερα γκολ και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να φθάσει στο στόχο της.

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε σωστή αντιμετώπιση των δυσκολιών που συναντήσαμε, μα πάνω από όλα ήμασταν ομάδα, παίξαμε ο ένας για τον άλλον, είμαστε μια οικογένεια, αυτό είναι το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει. Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στους προπονητές μας, στους συμπαίκτες μου, στην οικογένειά μου, σε όσους βρίσκονται δίπλα μα» δήλωσε στο Gazzetta ο Νίκος Τόττης.


Μαθητής της Β' Λυκείου, άρχισε την ενασχόλησή του με την υδατοσφαίριση από τον Ηρακλή και ακολούθησε ο ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους μίνι παίδες το 2015.

«Αγαπώ το γούτερ πόλο, θέλω να εξελιχθώ, να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, κάποια στιγμή να αγωνιστώ και στην εθνική ομάδα των ανδρών» συνεχίζει ο νεαρός παίκτης.
Ήδη από τη φετινή χρονιά έκανε τις πρώτες του συμμετοχές με την ανδρική ομάδα στην Α1, υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.

«Παίζοντας στην Α1 πραγματοποίησα το πρώτο μου όνειρο. Καθημερινά μαθαίνω δίπλα στον κύριο Χατζηθεοδώρου, τόσο σε θέματα τεχνικής, αλλά και στο πώς θα πρέπει να διαχειρίζομαι το μυαλό μου, τις σκέψεις μου στη διάρκεια ενός αγώνα. Είναι αλήθεια πως η Θεσσαλονίκη έχει μείνει πίσω, όμως στον ΠΑΟΚ γίνεται πολύ καλή δουλειά και πιστεύω πως μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο στο μέλλον» επισημαίνει ο Γιάννης Τόττης.

ΠΑΟΚ ΠΟΛΟ

Χατζηθεοδώρου: «Αν τα μυαλά του δεν πάρουν αέρα, τότε θα μιλάμε με ηχηρά λόγια για αυτόν»

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου θα πρέπει να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας τα φυντάνια του ΠΑΟΚ να κατακτούν το πρωτάθλημα νέων ανδρών. «Η βασική επτάδα αυτής της ομάδας είναι ήδη μαζί μας στην ανδρών, πρόκειται για μια σπουδαία φουρνιά ταλέντων, γεννημένα το 2005 και το 2006. Δεν βρίσκονται στην ομάδα απλά για να συμπληρώνουν, αλλά για να βοηθούν την ομάδα και να δίνουν λύσεις» λέει ο τεχνικός του «Δικέφαλου» γενικώς για την πρωταθλήτρια ομάδα των νέων.

Και ειδικώς για τον Γιάννη Τόττη σημειώνει: «Είναι ένα νέο σπουδαίο ταλέντο για το άθλημά μας, είναι ένα συνεσταλμένο παιδί, παίζει σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας, αν τα μυαλά του δεν πάρουν αέρα και δουλέψει σκληρά, τότε μέσα στα επόμενα λόγια θα μιλάμε με ηχηρά λόγια για αυτόν».


 

Τελευταία Νέα