Κολόμβος στο Gazzetta: «Ο τίτλος σημαίνει πολλά για τον εγωισμό μας, την αξία μας»

Newsroom
Κολόμβος στο Gazzetta: «Ο τίτλος σημαίνει πολλά για τον εγωισμό μας, την αξία μας»

bet365

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος μιλά στο Gazzetta για την αξία που έχει για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα,

Ο Ολυμπιακός σε έναν τελικό θρίλερ κόντρα στη Βουλιαγμένη, έβγαλε πάθος, αποφασιστικότητα, έπαιξε άμυνα και παρότι ο αγώνας στα τελευταία 4:26 απέκτησε μια άγρια ομορφιά, μετά την αποβολή χωρίς αντικατάσταση του Ντίνου Γενηδουνιά, έφθασε στο στόχο του, την κατάκτηση του 23ου Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία του.


Το τελικό 9-8 ήρθε σε μια εποχή που οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν τα αποτελέσματα που θα ήθελαν, κυρίως στο Champions League και ο τίτλος του Κυπέλλου πανηγυρίστηκε δεόντως στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα, λίγο πριν η αποστολή πάρει το δρόμο επιστροφής στη βάση της.


«Σίγουρα οι τελευταίες εμφανίσεις δεν ήταν οι καλύτερες, είχαμε προβληματιστεί, αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι σε έναν τελικό ήμασταν αυτοί που έπρεπε, εμείς είχαμε το πάθος που έπρεπε, σαν να μην είχαμε κατακτήσει τίποτα στη ζωή μας, στον αθλητισμό έχεις μηδέν, μέχρι να κατακτήσεις, να ξανακατακτήσεις και μετά βλέπεις τι έχεις» δήλωσε στο Gazzetta o Χριστόδουλος Κολόμβος.

Ο 34χρονος παίκτης έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην τουρκική ΕΝΚΑ, άφησε την Κωνσταντινούπολη και το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στον Πειραιά για αποτελέσει και πάλι με τον κολλητό του Κωνσταντίνο Μουρίκη το δίδυμο των φουνταριστών στον Ολυμπιακό.

Κολόμβος



«Εμείς μπήκαμε διψασμένοι, παίξαμε πολύ καλά. Ήμασταν καλύτερη από τη Βουλιαγμένη, έγινε ένα λάθος και στο τέλος η ομάδα της Βουλιαγμένης μπήκε στο παιχνίδι, το κάναμε λίγο θρίλερ, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της Βουλιαγμένης για την αγωνιστικότητά τους» συμπλήρωσε ο παίκτης από την Πάτρα.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή αγωνιστική παρουσία το προηγούμενο διάστημα και όπως επισημαίνει ο Κολόμβος: «Επειδή δεν παίζαμε καλά τον τελευταίο μήνα, αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά για τον εγωισμό μας, την αξία μας, για την αυτοπεποίθησή μας, για τη συνέχεια, το κάνει πιο σημαντικό, είναι ένας ακόμα τίτλος, γιατί στόχος του Ολυμπιακού είναι να κατακτά τους τίτλους στην Ελλάδα.

Συζητούσαμε μετά τον ημιτελικό και λέγαμε πως δεν πανηγυρίζαμε τις άμυνες, δεν πανηγυρίζαμε τα γκολ, αυτό άλλαξε στον τελικό, δείξαμε πάθος και αυτό είναι που κρατάμε». Τέλος αναφορικά για το πού αφιερώνει αυτόν τον τίτλο, ο Κολόμβος απάντησε: «Πού να το αφιερώσω, παντρεύομαι τον Ιούλιο, θα το αφιερώσω στη γυναίκα μου».

 

Τελευταία Νέα