Βλάχος: Δεν θα είναι στον πάγκο της εθνικής πόλο ανδρών κόντρα στην Κροατία

Newsroom
Βλάχος: Δεν θα είναι στον πάγκο της εθνικής πόλο ανδρών κόντρα στην Κροατία

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος νόσησε στον κορονοϊό, ο Δημήτρης Κραβαρίτης θα τον αντικαταστήσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας πόλο

Με απουσίες τόσο εντός, όσο και εκτός πισίνας θα υποδεχθεί η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών το αντίστοιχο συγκρότημα της Κροατίας στο Εθνικό Κολυμβήριο Πειραιά το βράδυ της Τρίτης (18/1, 20:00, ΕΡΤ3) στην έναρξη των προκριματικών ομίλων του World League.

Στον πάγκο της εθνικής ομάδας δεν θα βρίσκεται ο Θοδωρής Βλάχος που διεγνώσθη «θετικός» στον κορονοϊό. Χρέη πρώτου προπονητή θα εκτελέσει ο βοηθός του Δημήτρης Κραβαρίτης, έχοντας για συνεργάτη τον Ηλία Μαχαίρα.

Εκτός 13άδας τέθηκαν οι Ντίνος Γενηδιουνιάς και Κώστας Γκιουβέτσης, εξ αιτίας τραυματισμού και ασθένειας και τις θέσεις τους πήραν οι Στάθης Καλογερόπουλος και Ζαννής Αλαφραγκής. Επίσης, μετά την αποχώρηση των Μουρίκη και Κολόμβου από την εθνική ομάδα οι δύο φουνταριστοί που επελέγησαν είναι οι Κώστας Κάκαρης και Μανώλης Σολανάκης.


Η 13άδα της εθνικής ομάδας: Μάνος Ζερδεβάς, Στάθης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μανώλης Σολανάκης, Κώστας Κάκαρης, Γιάννης Αλαφραγκής, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος

Η 13άδα της Κροατίας: Μάρκο Μπίγιατς, Κρίστιαν Μιλάκοβιτς, Λόρεν Φάτοβιτς, Ιβάν Κράπιτς, Ιβάν Ζόβιτς, Λούκα Μπούκιτς, Άντε Βουκίσεβιτς, Μάρκο Ζούβελα, Ρίνο Μπούριτς, Ιοσίπ Βρλιτς, Χρβόγε Μπένιτς, Άντριγια Μπάσιτς, Ιβάν Μάρσελιτς

 

Τελευταία Νέα