Len Champions League: Πανέμορφα γκολ από Μουρίκη και Αργυρόπουλο, στα κορυφαία της 7ης αγωνιστικής

Newsroom
Len Champions League: Πανέμορφα γκολ από Μουρίκη και Αργυρόπουλο, στα κορυφαία της 7ης αγωνιστικής

bet365

Δείτε τα 10 πιο όμορφα γκολ που σημειώθηκαν στα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του Len Champions League

Έντονο ελληνικό χρώμα είχε η 7η αγωνιστική στο Len Champions League στο πόλο ανδρών, με τον Κωνσταντίνο Μουρίκη και τον Στέλιο Αργυρόπουλο να πετυχαίνουν δύο από τα πιο όμορφα γκολ.

Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης (φωτό) βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό να νικήσει τη σερβική Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς με 11-7, έχοντας τρία γκολ σε ισάριθμες προσπάθειες. Το γκολ που πέτυχε ο «ερυθρόλευκος» φουνταριστός στις αρχές της 4ης περιόδου, αξιολογήθηκε ως το δεύτερο πιο εντυπωσιακό της αγωνιστικής για τον Α' Όμιλο.

Τα πέντε καλύτερα γκολ κατά σειρά από τον Α' Όμιλο σημείωσαν οι: Εντοάρντο Σόμα (Μπρέσια), Κωνσταντίνοπς Μουρίκης (Ολυμπιακός), Μιγκουέλ ντε Τόρο (Μπαρτσελονέτα), Μίλος Τσουκ (Ραντνίτσι) και Ντούσαν Μάντιτς.

Στο Ντουμπρόβνικ ένας τέως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Στέλιος Αργυρόπουλος σημείωσε επίσης τρία γκολ στη νίκη της Γιουγκ επί της ιταλικής Προ Ρέκο με 11-8, στο ντέρμπι του Β' ομίλου. Και η λόμπα του Έλληνα παίκτη από τη θέση «5», πάνω από τα χέρια του Μάρκο ντε Λούνγκο, ήταν πράγματι πανέξυπνη.

Αντίστοιχα στο Β' Όμιλο την πεντάδα των πιο όμορφων γκολ της αγωνιστικής πέτυχαν οι: Γκέργκο Ζάλακνι (Προ Ρέκο), Στέλιος Αργυρόπουλος (Γιουγκ), Ζούλιαν Ρεάλ (Ανόβερο), Ντάργκο Μπργκούλιαν (Ανόβερο), Λόρεν Φάτοβιτς (Προ Ρέκο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα