Ισοπαλία για Βουλιαγμένη και κόντρα στην Σόλνοκ θα τα δώσει όλα για τη νίκη

Newsroom
Ισοπαλία για Βουλιαγμένη και κόντρα στην Σόλνοκ θα τα δώσει όλα για τη νίκη

bet365

Δεύτερη ισοπαλία για την Βουλιαγμένη στον 3ο όμιλο της 2ης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν να ισοφαρίζει στο τέλος την Γιαντράν Χέρτζεκ (11-11) και κόντρα στην Σόλνοκ να τα παίζει όλα για τη νίκη.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε την ισοπαλία 11-11 στο φινάλε του δεύτερου αγώνα της για τον Γ' Όμιλο της Β' προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στη Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι του Μαυροβουνίου, που ήταν η δεύτερη μετά από αυτή της πρεμιέρας (με Σαβόνα 10-10) και η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική την Κυριακή (10/10).

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός, η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με 6-4, οι Μαυροβούνιοι το γύρισαν και προηγήθηκαν (11-9). Ο ΝΟΒ μείωσε στο γκολ και ένα λεπτό πριν την λήξη ισοφάρισε σε 11-11. Αύριο Κυριακή (10/10) ο ΝΟΒ αντιμετωπίζει στις 12.00 την οικοδέσποινα Σόλνοκ.

ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΧΕΡΤΖΕΚ ΝΟΒΙ- ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-11

Οκτάλεπτα: 2-5, 2-1, 4-3, 3-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης, Τρούλος 1, Πάπαριτς 1, Λόζινα 2, Καλογερόπουλος 1, Καστρινάκης, Καπότσης 3, Κουρούβανης, Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης.

Τα γκολ για την Γιάντραν Χέρτζεκ Νόβι πέτυχαν οι: Γκαρντάσεβιτς 3, Πέτκοβιτς 2, Βούγιοβιτς 2, Ράντοβιτς 2, Ομπράντοβιτς 1, Κάραϊ 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα