Πλευρίτου στο Gazzetta: «Το νέο κολυμβητήριο θα είναι το 'διαμάντι' του Πειραιά και θα το 'ζηλέψουν' πολλές ομάδες»

Δημήτρης Τομαράς
Πλευρίτου στο Gazzetta: «Το νέο κολυμβητήριο θα είναι το 'διαμάντι' του Πειραιά και θα το 'ζηλέψουν' πολλές ομάδες»

bet365

Η Ελευθερία Πλευρίτου μιλάει στο Gazzetta για την ιστορική - όπως τη χαρακτηρίζει - στιγμή της γνωστοποίησης της δημιουργίας του νέου κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού!

Η Ελευθερία Πλευρίτου - που είναι γεννημένη το 1997 - από μικρή ηλικία έχει διακριθεί στο πόλο τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων. Η περιφερειακή του Ολυμπιακού έχει στο παλμαρέ της τίτλους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και φυσικά έχει διακρίσεις και σε επίπεδο Εθνικής.

Η ανακοίνωση της δημιουργίας ενός νέου κολυμβητηρίου για τον Ολυμπιακό ήταν ένα όνειρο ζωής για τους αθλητές της ομάδας πόλο αλλά και τα κορίτσια του πόλο. Η Πλευρίτου μίλησε στο Gazzetta γεμάτη χαρά για αυτές τις εξελίξεις και το τι σημαίνει για εκείνη και το γυναικείο πόλο του Ολυμπιακού αυτό το κολυμβητήριο.

- Ελευθερία πως αντιμετωπίζεις αυτή τη σημαντική στιγμή για τον Ολυμπιακό;

Η ανακοίνωση του νέου κολυμβητηρίου στον Πειραιά είναι ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό. Είναι ένα τεράστιο έργο που θα βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη και εξάπλωση των αθλημάτων του υγρού στίβου.

- Είναι κάτι που περιμένατε πολύ φαντάζομαι.

Οι εγκαταστάσεις που προβλέπεται να δημιουργηθούν θα είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι κάτι που λείπει στην Ελλάδα αφού όλοι γνωρίζουν τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε σε πολλά κολυμβητήρια. Η υδατοσφαίριση είναι από τα πιο πετυχημένα ομαδικά αθλήματα σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και αυτό το έργο θα αναβαθμίσει και άλλο το αθλημα αφού θα κάνουμε προπόνηση σε μια πισίνα που μας αρμόζει.

- Τι συναισθήματα σου προκαλεί αυτή η εξέλιξη;

Είμαι πολύ χαρούμενη για το νέο κολυμβητήριο. Ανυπομονώ να κάνω προπόνηση εκεί αλλά και να παίξω αγώνα και να κατακτήσω Κύπελλα με τον Ολυμπιακό.

- Αυτό το κολυμβητήριο θεωρείς πως θα είναι ένας πόλος έλξης για πολύ κόσμο;

Το κολυμβητήριο θα είναι διαθέσιμο για όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου και για το κοινό. Θα είναι ένα 'διαμάντι' για τον Πειραιά που σίγουρα θα θα τραβήξει πολύ κόσμο στον αθλητισμό.

- Για τον φίλαθλο κόσμο σας πόσο σπουδαίο θεωρείς ότι θα είναι;

Σίγουρα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο αφού θα υπάρχουν πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων και με πολύ μεγάλες κερκίδες. Το θέαμα του αθλήματός μας θα είναι ακόμα πιο ωραίο σε ένα καινούριο και υπερσύγχρονο κολυμβητήριο.

- Και για εσάς όμως σίγουρα θα είναι μία άλλη αίσθηση.

Το συναίσθημα θα είναι μοναδικό. Θα είναι μοναδικό το να κάνεις προπόνηση και να παίζεις αγώνες σε κολυμβητήριο τέτοιων προδιαγραφών. Θα είναι κάτι που θα το 'ζηλέψουν' πολλές ομάδες.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα