Ασημάκη: «Φίλη του Ολυμπιακού Αλίμου η Φουρέιρα, στοίχημα η επιστροφή μου» (pics)

Αντώνης Πατσούρας
Ασημάκη: «Φίλη του Ολυμπιακού Αλίμου η Φουρέιρα, στοίχημα η επιστροφή μου» (pics)

bet365

Η κορυφαία πολίστρια Αλεξάνδρα Ασημάκη επέστρεψε στην ενεργό δράση με όρεξη και νέους στόχους και μίλησε γι' αυτούς στο Gazzetta αλλά και για τη φαν του Ολυμπιακού Αλίμου, Ελένη Φουρέιρα.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, που το 2011 είχε αναδειχτεί κορυφαία παίκτρια στον κόσμο από τη FINA, αποσύρθηκε πριν από ένα χρόνο από την ενεργό δράση για να γίνει μητέρα και για να υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο αλλά επέστρεψε στην ενεργό δράση πιο "διψασμένη" από ποτέ.

Είναι από τις παίκτριες που βοήθησαν το ελληνικό πόλο να φτάσει στο επίπεδο που είναι σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν έχει τίποτα να αποδείξει όσο αφορά την αξία της.

Η Αλεξάνδρα, που είναι τρομερά φιλόδοξη και γεννημένη νικήτρια, επέστρεψε για να παίξει στον Ολυμπιακό Αλίμου και μίλησε στο Gazzetta.

Πριν από λίγες ώρες δέχτηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αλίμου την Ελένη Φουρέιρα η οποία είναι φαν όπως μας λέει η Αλεξάνδρα είναι φαν: «Είναι φίλη μας η Φουρέιρα και στηρίζει την ομάδα. Της έχουμε πει για να τη νέα μας προσπάθεια στον Ολυμπιακό Αλίμου και θα είναι δίπλα μας όποτε μπορεί».

«Ανοίγει ένας νέος κύκλος»

Ο Ολυμπιακός Αλίμου έχει ομάδα πόλο γυναικών με προπονητή και επικεφαλής των Ακαδημιών τον Βαγγέλη Πάτερο και θα παίξει από τον Ιανουάριο του 2022 στην Α2.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη που θα είναι παίκτρια της ομάδας και παράλληλα μαζί με τον έμπειρο τεχνικό "τρέχουν" και το όλο πρότζεκ μας λέει: «Όταν είχα σταματήσει το πόλο ένας κύκλος έκλεισε. Άνοιξε νέος πιο σημαντικός άνοιξε στη ζωή μου. Είναι ο σημαντικότερος αφού είναι ο ερχομός της κόρης μου. Τώρα ανοίγει πάλι ένας νέος αθλητικός. Ο Ολυμπιακός Αλίμου είναι ένα νέο φρέσκο πρότζεκτ.

Δημιουργήσαμε και πιστεύουμε σ' αυτό το πρότζεκτ εγώ και ο σύζυγος μου ο Γιάννης Ζουμπουλίδης και το ξεκινήσαμε στις εγκαταστάσεις του Alma Club στον Άλιμο που είναι ένας πολυχώρος που δεν βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα.

Στόχος μας στην ομάδα γυναικών είναι να ανέβουμε στην Α1. Έχουμε στην ομάδα ταλαντούχες αθλήτριες με όραμα. Εγώ θα παίξω για να βοηθήσω με την εμπειρία μου τις νεότερες αθλήτριες. Επενδύουμε στις Ακαδημίες μας. Στο πόλο επικεφαλής είναι ο Βαγγέλης Πάτερος και στην κολύμβηση ο Νίκος Γέμελος.

Θέλουμε όλα τα παιδιά να γνωρίσουν και ν' αγαπήσουν τα αθλήματα του υγρού στίβου».

«Μια μητέρα μπορεί να επιστρέψει με επιτυχία στη δουλειά της»

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη έχει συνηθίσει να βάζει στοιχήματα και σπάνια τα χάνει. Ένα νέο στοίχημα είναι και η επιστροφή της στην ενεργό δράση: «Νιώθω πολύ ωραία που επέστρεψα.

Θα ήθελα μέσα από αυτό να περάσω ένα μήνυμα ότι μια μαμά μπορεί να επιστρέψει σ' αυτό που αγαπά και να το κάνει με επιτυχία. Αυτό είναι το στοίχημα μου. Την ιστορία μας την ορίζουμε εμείς και η θέληση μας για δουλειά και επίτευξη των στόχων μας.

Έγινα μαμά, έκανα ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο και είμαι πάλι εδώ».

 

Τελευταία Νέα