«Πετάει» για το World League η εθνική ανδρών της Ελλάδος

«Πετάει» για το World League η εθνική ανδρών της Ελλάδος

bet365

Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών της Ελλάδος θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την Τιφλίδα εκεί όπου θα διεξαχθεί στο διάστημα 26/6-1/7 η τελική φάση του World League.

Για την Τιφλίδα θ' αναχωρήσει το βράδυ της Πέμπτης η εθνική ομάδα πόλο ανδρών της Ελλάδος.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα ταξιδέψει στη Γεωργία για την τελική φάση του World League που θα φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα της από τις 26 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου.

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού θα βρίσκονται οι Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Γιάννης Φουντούλης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Γιώργος Δερβίσης, Μάριος Καπότσης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης, Κώστας Γουβής, Δημήτρης Νικολαϊδης.

Η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο με την Γαλλία, την Ιταλία και το Καζακστάν. Στον άλλο όμιλο είναι οι ΗΠΑ, η Γεωργία, η Ιαπωνία και το Μαυροβούνιο.

Η εθνική μας ομάδα θα παλέψει για μετάλλιο στην Τιφλίδα και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Ελλάδα για τις τελευταίες ημέρες προετοιμασίας πριν αναχωρήσει για το Τόκιο για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Τελευταία Νέα