Τα φάουλ που έφεραν το -6 (vids)

Τα φάουλ που έφεραν το -6 (vids)

bet365

Και από το πουθενά η Primera Division απέκτησε ενδιαφέρον, με την Μπαρτσελόνα να μειώνει επικίνδυνα. Τέσσερα φάουλ έπαιξαν ρόλο για να κατρακυλήσει η Ρεάλ στο +6.

Εδώ και έναν μήνα οι εκτελέσεις φάουλ έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της βαθμολογίας στην Primera Division, με την Μπαρτσελόνα να τα έχει σύμμαχο και την Ρεάλ Μαδρίτης χειρότερο εχθρό. Οι Μπλαουγκράνα χάρη σε ένα τέτοιο κρατήθηκαν στο -10 στα τέλη του προηγούμενου μήνα και στη συνέχεια ξανά με φάουλ μπόρεσαν να μειώσουν τη διαφορά, ενώ η ομάδα του Μουρίνιο βλέπει τη διαφορά να μειώνεται κάθε φορά που οι αντίπαλοι στήνουν τη μπάλα...

Σε απόδοση 1.38 βρίσκουμε στην betfair την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στις 26 Φεβρουαρίου
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περάσει από το «Βαγιέκας» το μεσημέρι με 0-1 κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο και έχει ανοίξει τη διαφορά στο +13. Την ίδια μέρα το βράδυ η Μπάρτσελόνα παίζει στο «Βιθέντε Καλδερόν» με την Ατλέτικο και από τα γκολ των Αλβες (36') και Φαλκάο (49') το σκορ είναι στο 1-1, το ματς τελειώνει και οι Μπλαουγκράνα δεν δείχνουν ικανοί να μπορούν να φύγουν με το διπλό. Στο 81' Τσάβι και Μέσι είναι πάνω στη μπάλα και ο Αργεντινός σταρ με μαγική εκτέλεση πιάνει στον ύπνο τον Κουρτουά και χαρίζει τη νίκη με 1-2 με την οποία η ομάδα του Γκουαρδιόλα κράτησε τη... θερμοκρασία στους -10 βαθμούς.

17 Μαρτίου
Η Μπαρτσελόνα παίζει εκτός έδρας με την Σεβίλλη, τη μοναδική ομάδα η οποία της έχει κόψει βαθμούς στο «Καμπ Νόου». Τσάβι και Μέσι είναι ξανά πάνω από τη μπάλα στο 18' και αυτή τη φορά είναι ο Καταλανός που παίρνει την εκτέλεση και με εξαιρετικό χτύπημα κάνει απλή την υπόθεση νίκη, η οποία έρχεται με 0-2 για τους Μπλαουγκράνα μέσα στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιχθουάν» της Ανδαλουσίας. Οι Καταλανοί περιμένουν γκέλα των Μερένγκες...

18 Μαρτίου
Μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα στην Σεβίλλη, η διαφορά έχει πέσει στο -7 και η Ρεάλ παίζει στην Μαδρίτη με την ανεβασμένη Μάλαγα, η οποία μάχεται για το σεντόνι του Champions League. Παρά την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του Πελεγκρίνι, η Βασίλισσα προηγείται από το 35' με την κεφαλιά του Μπενζεμά και όλα πάνε τέλεια για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την επαναφορά της διαφοράς στο +10. Το φινάλε όμως δεν του το επιτρέπει αφού ο Καθόρλα με εκτέλεση φάουλ στο παραθυράκι του Κασίγιας στην τελευταία φάση του αγώνα παγώνει το «Μπερναμπέου» και... ανεβάζει στο +8 την θερμοκρασία.

21 Μαρτίου
Τρεις μέρες μετά τη γκέλα με την Μάλαγα, η Ρεάλ παίζει στο «Μαδριγάλ» με την Βιγιαρεάλ και θέλει να δείξει ότι το προηγούμενο αποτέλεσμα ήταν τυχαίο, να περάσει από μία δύσκολη έδρα. Στο 62' ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τους Μερένγκες μπροστά στο σκορ και μέχρι το 83' το μεγάλο διπλό ήταν πολύ κοντά. Ομως και τόσο μακριά. Ο Μάρκος Σένα ήξερε πως να το κάνει αφού είχε νικήσει τον Κασίγιας στο παρελθόν. Ο Βραζιλιάνος έστησε τη μπάλα και τιμώρησε τον Ισπανό πορτιέρε, ο οποίος δεν είχε καλή αντίδραση για το 1-1 στο 83' το οποίο μείωσε τη διαφορά των «αιώνιων» αντιπάλων στο -6.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα