Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι

Gazzetta team
Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι

bet365

Ο Τάσος Κάκος αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια τα επεισόδια του ΟΑΚΑ στο τετρασέλιδο φύλλο αγώνα, ενώ σημειώνεται πως η οριστική διακοπή είχε προαναγγελθεί από το ημίχρονο.

Σε τέσσερις σελίδες εκτείνεται το φύλλο αγώνα του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού. , στο οποίο το ρέφερι της αναμέτρησης, Τάσος Κάκος, κάνει λεπτομερή αναφορά των γεγονότων που συνέβησαν και αναφέρει πως το ματς διεκόπη γιατί η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του μέχρι το τέλος.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων, στην 50λεπτη διακοπή του ημιχρόνου λόγω επεισοδίων έγινε διαβούλευση στα αποδυτήρια μεταξύ του διαιτητή και εκπροσώπους των δύο ομάδων, καθώς και την αστυνομία, αναφορικά με την συνέχεια του αγώνα.

Μετά την επιθεώρηση του αγωνιστικού χώρου πήραν την απόφαση να συνεχιστεί το ματς, ωστόσο όλοι συμφώνησαν πως σε περίπτωση νέων επεισοδίων ο αγώνας θα διακοπεί οριστικά. Σε αυτό συμφώνησε και η ΕΠΟ που ενημερώθηκε σχετικά, και έτσι μετά την νέα είσοδο των χούλιγκαν του Παναθηναϊκού στο 83' το ματς διεκόπη οριστικά.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην τελευταία σελίδα του φύλλου αγώνα ο Τάσος Κάκος: «Έγινε εκτίμηση της κατάστασης και διαπίστωσα ότι οι συνθήκες ήταν αδύνατες. Ο υποστράτηγος κ. Τσιβίκης με ενημέρωσε ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν διασφάλιζε πλέον την ομαλή συνέχιση του αγώνα και κατόπιν τούτου πήρα την απόφαση και ενημέρωσα τις ομάδες ότι ο αγώνας διακόπτεται οριστικά και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-1 υπέρ της ομάδας του Ολυμπιακού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα