Κωστένογλου: «Δεν υπάρχει αισιοδοξία»

Κωστένογλου: «Δεν υπάρχει αισιοδοξία»

Gazzetta team
Κωστένογλου: «Δεν υπάρχει αισιοδοξία»

bet365

Προβληματισμένος όσο ποτέ για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Κωστένογλου.

Μιλώντας στη Nova ο προπονητής της Ένωσης αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, στον αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα στην Τρίπολη αλλά πάνω από όλα στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωστένογλου.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν σημαντική για μας και για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Είναι θετικό ότι συνδιάστηκε και με καλή εμφάνιση της ομάδας μας. Σίγουρα τη χρειαζόμασταν διότι η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη και επίσης είμαστε πολύ ταλαιπωρημένοι απ' όσα έχουν γίνει στο παρελθόν. Παίρνουμε δύναμη και προχωράμε. Ήταν μία δικαίωση για την ομάδα και την προσπάθεια των παιδιών. Γι' αυτούς όλα γίνονται. Μας ικανοποιεί που η ομάδα είχε καλή εικόνα. Γι' αυτό είμαστε και χαρούμενοι».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Στα πλάνα μου δεν αλλάζει τίποτα. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα, ανεξάρτητα ποια είναι τα κίνητρα κάθε αντιπάλου. Ο Αστέρα είναι αλήθεια πως είναι ψηλά, είναι μία δύσκολη ομάδα. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα γι' αυτό το ματς. Η δουλειά του κυρίου Τσιώλη φαίνεται και αποδίδει καρπούς».

Για τα διοικητικά: «Δυστυχώς η κατάσταση είναι πάρα πολύ στενάχωρη, δεν υπάρχει κανένας τόνος και κανένα μήνυμα αισιοδοξίας. Γίνονται πολλές φορές πράγματα ως προς τη λειτουργία της ομάδας, τα οποία δεν συνάδουν ούτε στην ιστορία της αλλά ούτε και στο δικό μου τον χαρακτήρα και στη δική μου συγκρότηση και οργάνωση που πρέπει να έχει ένας προπονητής σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Δεν είναι η στιγμή για να λέμε τα αρνητικά, σιωπώ αυτή τη στιγμή και περιμένω με αισιοδοξία να βρεθεί μια λύση για αυτήν την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα