«Μαραθώνιος» για ΑΕΚ!

«Μαραθώνιος» για ΑΕΚ!

Gazzetta team
«Μαραθώνιος» για ΑΕΚ!

bet365

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο όποιος επιθυμεί θα συμβάλει με τον οβολό του για την διάσωση της ομάδας!

Πρωτόγνωρα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την ΑΕΚ να είναι και πάλι πρωταγωνίστρια. Η κατάσταση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είναι πέρα από τραγική. Τόσο, που οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αποφάσισαν εκτός από την έκκληση μέσω ανακοίνωσης σε μετόχους (νυν και πρώην) αλλά και επιφανείς ΑΕΚτζίδες, να στραφούν στον απλό φίλαθλο κόσμο για οικονομική ενίσχυση!

Αρχικά, όπως έχει γίνει γνωστό, η Ένωση εκδίδει μίνι διαρκείας για τα (μάξιμουμ) πέντε ματς που απομένουν ως το τέλος της χρονιάς (εντός έδρας) τα οποία θα τιμώνται 50 ευρώ. Ωστόσο, αυτά τα χρήματα δεν θα φτάσουν για να σωθεί η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται συνολικά 6 εκ. ευρώ για να σώσουν τον σύλλογο, αφού πρέπει να βρεθούν άμεσα 2,8 εκ. ευρώ (2,5 εκ. ευρώ αν βάλει ο Νοτιάς τις 300.000 ευρώ) και άλλα 3 εκ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο.

Έτσι, το Δ.Σ. της ΑΕΚ... πρωτοπορεί αποφασίζοντας να ανοίξει ένα λογαριασμός σε τράπεζα για να βοηθήσει ο κόσμος της ΑΕΚ οικονομικά!
Η ενεργοποίηση του λογαριασμού αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα ώστε ο κάθε φίλαθλος της ομάδας (και όχι μόνο) να μπορεί να καταθέσει όσα έχει ευχαρίστηση...

Παράλληλα, θα περιμένουν και από ισχυρούς οικονομικά επιχειρηματίες τα ποσά που μπορούν να διαθέσουν ώστε να μαζευτούν όσα χρήματα χρειάζονται και να πάρει η ΑΕΚ την αδειοδότηση.

Τέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αν τελικά δεν καρποφορήσει ούτε αυτή η προσπάθεια και η Ένωση δεν καταφέρει να μαζέψει το απαιτούμενο ποσό, τότε η ΠΑΕ δεσμεύεται να επιστρέψει τα χρήματα στον κάθε καταθέτη.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED