Τα έβαλε ο Βγενόπουλος!

Τα έβαλε ο Βγενόπουλος!

Νίκος Αθανασίου
Τα έβαλε ο Βγενόπουλος!

bet365

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε πράξη την υπόσχεση του και το πρωί της Δευτέρας κατέθεσε το ποσό(1, 7 εκ.) που αντιστοιχεί στο ποσοστό του στη τρέχουσα αύξηση!

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε υποσχεθεί πως ανεξάρτητα με το θέμα της ΓΗΠΕΛ θα βάλει το ποσοστό του στη τρέχουσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το πρωί της Δευτέρας το έκανε πράξη. Ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος του «τριφυλλιού» κατέθεσε στο λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός 1.678.969 ευρώ, όσα χρήματα δηλαδή αναλογούν στο ποσοστό του(10,8%) και έδωσε ανάσα στα ταμεία του «τριφυλλιού», δείχνοντας πως είναι εδώ όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις.

5.50 πληρώνει στην vistabet η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό

Τα χρήματα αναμένεται να «εμφανιστούν» το μεσημέρι και πλέον σειρά παίρνει ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως θα βάλει πάνω από το ποσοστό του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα 1 εκατομμύριο ευρώ. Με αυτά τα χρήματα θα τακτοποιηθούν κάποιες από τις οφειλές που υπάρχουν και όπως όλα δείχνουν είναι αρκετά για να περάσει έστω και προσωρινά ο σύλλογος τον σκόπελο της ΟΥΕΦΑ.

Από κει και πέρα, και επειδή όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό μιλάμε για... ανάσα αλλά όχι για λύση, τα πάντα είναι στο χέρι του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Όσο ο μεγαλομέτοχος δεν αναλαμβάνει τη ΓΗΠΕΛ και την όλη ιστορία του γηπέδου τόσο θα αποτρέπει ανθρώπους εντός και εκτός Παναθηναϊκού να βοηθήσουν οικονομικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα