Δέλλας: «Αυτοκριτική από όλους...»

Δέλλας: «Αυτοκριτική από όλους...»

Gazzetta team
Δέλλας: «Αυτοκριτική από όλους...»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του μετά την ήττα από τον Ατρόμητο που σήμανε τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στη Football League, ωστόσο τους είπε ότι θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Κλαμένα πρόσωπα και παίκτες υπό... κατάρρευση αντίκριζε κανείς στο στρατόπεδο της Ένωσης μετά τη το σφύριγμα του Παππά στο Περιστέρι, με την ήττα από την ομάδα των δυτικών προαστίων να επικυρώνει την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» και ο Τραϊανός Δέλλας προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, όσο τουλάχιστον αυτό ήταν εφικτό.

«Είσαστε οι τελευταίοι που φταίτε για ότι έγινε σήμερα και αυτό που λέω ξέρετε πως το εννοώ. Ωστόσο όλοι έχουμε τις ευθύνες μας και θα πρέπει ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης στους ποδοσφαιριστές και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα και ούτε θέλω να σας πω κάτι σήμερα, που αύριο μπορεί και να μην ισχύει. Δεν θα υπάρξει προπόνηση αύριο και μεθαύριο και θα δούμε τι θα γίνει από Τετάρτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα