ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Επίπληξη και ανάκληση σε Καραλή και Ξάνθη!

Επίπληξη και ανάκληση σε Καραλή και Ξάνθη!

Επίπληξη και ανάκληση σε Καραλή και Ξάνθη!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κήρυξε πειθαρχικώς ελεγκτέους τον Γιάννη Καραλή και την ΑΕΚ για το σχόλιο που έκανε στο Facebook, αλλά και τις εφτά ανακοινώσεις της Ξάνθης για τον διαιτητή Αμπάρκιολη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέους τον Ιωάννη Καραλή, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ, και την ΠΑΕ ΑΕΚ για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη και τους τιμωρεί με την ποινή της επίπληξης και την υποχρέωση ανάκλησης εκ μέρους αυτών των προσβλητικών χαρακτηρισμών, με ανάρτηση της ανάκλησης στο Facebook εντός είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης».

«Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη και την τιμωρεί με επίπληξη και με την υποχρέωση ανάκλησης των αναφερομένων στο σκεπτικό (7) ανακοινώσεών της, με ανάρτηση της ανάκλησης αυτών στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και δημοσίευση αυτής ( της ανάκλησης) στις εφημερίδες εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας απόφασης. Επίσης, κηρύσσει μη πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξης τον κ. Χρήστο Πανόπουλο».