Θέλει να μείνει ο Ρομπίνιο

Θέλει να μείνει ο Ρομπίνιο

Gazzetta team
Θέλει να μείνει ο Ρομπίνιο

bet365

Ο Ρομπίνιο εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στη Μίλαν, ενώ έδωσε τη δική του εξήγηση για το... στενό μαρκάρισμα που του έγινε από τη Σάντος.

«Ακούω και διαβάζω πολλά, όμως κανείς δεν με ρώτησε αν θέλω να φύγω από τη Μίλαν. Σας πληροφορώ, λοιπόν, πως όσα έγιναν με τη Σάντος, οφείλονται στην πίεση της βραζιλιάνικης ομάδας και όχι στη δική μου. Εγώ ποτέ δεν ζήτησα μεταγραφή, ούτε θέλω να ζητήσω. Είμαι καλά στη Μίλαν και σκοπεύω να συνεχίσω για χρόνια εδώ», είπε ο Ρομπίνιο.

Ο Ρομπίνιο είχε εκφράσει κάποιες τάσεις επιστροφής στη Βραζιλία, ωστόσο όπως διευκρινίζει: «Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Δεν θέλω να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Μίλησα με την οικογένειά μου και αποφασίσαμε πως είναι καλύτερο για όλους μας να μείνουμε στο Μιλάνο. Άλλος ένας λόγος, λοιπόν, για να μην θέλω να φύγω από τη Μίλαν».
Τέλος, ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει: «Θέλω να διαβεβαιώσω τους οπαδούς της ομάδας μας πως οι αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν είναι οι τελευταίοι μου με τη φανέλα της Μίλαν. Θα μείνω εδώ και του χρόνου, αλλά και τα επόμενα χρόνια, αφού μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, σκοπεύουμε να συζητήσουμε με τη διοίκηση την ανανέωση του συμβολαίου μου».
 

SERIE A Τελευταία Νέα