Πειθαρχική δίωξη στον Αλαφούζο!

Πειθαρχική δίωξη στον Αλαφούζο!

Gazzetta team
Πειθαρχική δίωξη στον Αλαφούζο!

bet365

Πειθαρχική δίωξη στον Γιάννη Αλαφούζο άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωσταντίνος Πετρόπουλος, με αφορμή τα σχόλια που έκανε για την ΑΕΚ και τον πιθανό υποβιβασμό της!

Το σχόλιο που έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος για την υπόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον πιθανό υποβιβασμό της δεν πέρασε απαρατήρητο από τον αθλητικό εισαγγελέα. Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε δίωξη στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, με αφορμή τις δηλώσεις του περί πολλαπλών αδικιών εις βάρος των «κιτρινόμαυρων» και τη φράση του περί για νίκη της παράγκας αν τελικά πέσει η Ένωση.

Αναλυτικά:

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4, 5 και 6 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα