Ελεύθερος ο Θανόπουλος!

Ελεύθερος ο Θανόπουλος!

Γιώργος Τσακίρης
Ελεύθερος ο Θανόπουλος!

bet365

Μετά τους Δημητρέλο και Νικολαΐδη, ήρθε η σειρά του Νίκου Θανόπουλου να μεταβεί στον εισαγγελέα για τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πήρε διορία για να δικαστεί και έμεινε ελεύθερος.

Η διαδικασία αναζήτησης της αλήθειας όσον αφορά το τι έχει γίνει από το 2004 μέχρι σήμερα με τα χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο συνεχίζεται και μετά τους Ανδρέα Δημητρέλο και Ντέμη Νικολαΐδη ήρθε η σειρά του Νίκου Θανόπουλου, που διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης, να περάσει το κατώφλι της ΓΑΔΑ. Ο Νίκος Θανόπουλος, αδερφός του Νάσου, πρώην μετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα πρέπει να εξηγήσει για τα πεπραγμένα της περιόδου της διοίκησής του και ταυτόχρονα να αποδείξει ότι επί των ημερών του πληρώνονταν όλα κανονικά.

Πρώτα ο Νίκος Θανόπουλος για τον οποίο είχε βγει παραγγελία σύλληψης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και μετά μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του έχει ασκήσει δίωξη για πλημμελήματα και όχι για κακουργηματικές πράξεις. Τελικά, όπως και ο Ντέμης Νικολαϊδης, πήρε διορία για να δικαστεί και αφέθηκε ελεύθερος!

Last but not least θα είναι ο Σταύρος Αδαμίδης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr υπάρχει πλέον έγγραφο από τον εισαγγελέα που απαιτεί την παρουσία του στη ΓΑΔΑ και έπειτα στον ανακριτή ή τον ίδιο, για να εξηγήσει τι έγινε επί των δικών του ημερών διοίκησης στην ΑΕΚ.

Το μόνο που ισχύει είναι ότι ψάχνουν τη φόρμουλα για να δουν πως θα τον καλέσουν από τη στιγμή που εκτίει τη στρατιωτική του θητεία. Γενικά, σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται από την αστυνομία, στην περίπτωση του Αδαμίδη χρειάστηκε να κουραστούν αρκετά, γιατί όπως έλεγαν σε ότι αφορά τον τόπο διαμονής, ήταν δηλωμένο το Λονδίνο κι ας ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα στην Ελλάδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα