Στα χέρια Βιτόλο-Τοτσέ!

Στα χέρια Βιτόλο-Τοτσέ!

Νίκος Αθανασίου
Στα χέρια Βιτόλο-Τοτσέ!

bet365

Ξέφυγε η κατάσταση στην Παιανία, καθώς για ασήμαντη αφορμή οι δυο Ισπανοί πλακώθηκαν κατά την διάρκεια του βίντεο!

«Θέμα» από το... πουθενά δημιουργήθηκε στο Τριφύλλι, με τους Βιτόλο και Τοτσέ να πιάνονται στα χέρια, πριν τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι. Αφορμή για το επεισόδιο έδωσε η κίνηση του βοηθού του Φάμπρι, Φερέιρα Κινγκ να διώξει τον Φορναρόλι από την αίθουσα όπου ο Ισπανός τεχνικός έδειχνε πλάνα από παιχνίδια του Πλατανιά στους παίκτες του.

Ο λόγος ήταν πως ο Ουρουγουανός μιλούσε κατά τη διάρκεια του βίντεο, ωστόσο έπειτα από την ενέργεια του Κινγκ ήταν άμεση και η αντίδραση του Τοτσέ, που είπε ότι θεωρεί άδικο να τιμωρηθεί ο Φορναρόλι, αφού υπήρχαν κι άλλοι που μιλούσαν. Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Βιτόλο ο οποίος είπε στον συμπατριώτη του να μιλάει μόνο για τον εαυτό του και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα... άναψαν. Μετά τις βρισιές στη μητρική τους γλώσσα, οι δύο παίκτες πιάστηκαν και στα χέρια, αφού ο Βιτόλο την «έπεσε» στον 30χρονο επιθετικό.

Εν τέλει η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ηρέμησε την κατάσταση και το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν, ωστόσο είναι δεδομένο πως το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό στην Παιανία λόγω των διακανονισμών και τα χρήματα που πήρε ο κάθε παίκτης, ανάλογα με την τακτική που ακολούθησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα