«Kοντά στη μείωση της ποινής του Σαλπιγγίδη»

«Kοντά στη μείωση της ποινής του Σαλπιγγίδη»

Gazzetta team
«Kοντά στη μείωση της ποινής του Σαλπιγγίδη»

bet365

Στις 16:00 ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα μάθει αν μειωθεί η ποινή των έξι αγωνιστικών για τη μούντζα στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά και ο νομικός Γιώργος Παναγόπουλος θεωρεί πως πιο κοντά είναι η μείωση της ποινής.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Το ενδεχόμενο μείωσης της ποινής: «Η απόφαση θα μας δείξει κατά πόσο ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζεται εχθρικά ή όπως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Το ποινικό όργανο βέβαια δεν είναι φερέγγυο. Έτσι όπως είναι τα πράγματα για να μην δυναμιτιστεί το κλίμα, είμαστε πιο κοντά στη μείωση της ποινής».

Για τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη πως θα έπαιρνε την ομάδα από το πρωτάθλημα: «Εγώ είμαι υπέρ των γραμμών αυτών. Αλλά το θέμα είναι να μην μεγεθύνουμε τα πράγματα, γιατί μετά όντως ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με το παρασκήνιο, αλλά φανταστείτε τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό. Ο «δικέφαλος» όμως έχει αρκετά «ψωμιά» για να φτάσει στο επίπεδο να τον υπολογίζει το κατεστημένο όσον αφορά το παρασκήνιο, όπως όχι τον Αστέρα, αλλά και τις μικρές ομάδες της Αθήνας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα