Κουίνσι ο... περιπατητής!

Κουίνσι ο... περιπατητής!

Κουίνσι ο... περιπατητής!

bet365

Ο Κουίνσι συνεχίζει να δείχνει αδιαφορία στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και ο Φάμπρι αναμένεται να του χτυπήσει το... καμπανάκι, πριν λάβει δραστικότερα μέτρα.

Ο Νιγηριανός μέσος απέχει εδώ και αρκετό καιρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, ελέω της ειδικής άδειας που είχε πάρει. Από τη στιγμή πάντως που επέστρεψε δείχνει ιδιαίτερα αδιάφορος στις προπονήσεις και χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το χθεσινό παράδειγμα.

Ο Κουίνσι όταν είχε την μπάλα στα πόδια του στο δίτερμα, προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις και έτρεχε, όταν όμως την έχανε, περπατούσε, σύμφωνα με την «Sportday». Ιδίως σε καταστάσεις άμυνας, ο 26χρονος άσος έδειχνε παντελή αδιαφορία και δεν προσπαθούσε καν, γεγονός που θα μεταφερθεί σήμερα και στον Φάμπρι. Ο Ισπανός τεχνικός θα του τονίσει πως θα πρέπει να αλλάξει άμεσα συμπεριφορά, ειδάλλως θα τον στείλει να προπονείται μόνος του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα