Οι... Ατρόμητοι «δολοφόνοι» του Πανιωνίου!

Gazzetta team
Οι... Ατρόμητοι «δολοφόνοι» του Πανιωνίου!

bet365

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ατρόμητο θέλοντας ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας απέναντί του τους Βαγγέλη Μάντζιο και Ντένις Επστάιν, οι οποίοι έχουν χτίσει τη δική τους παράδοση με τους «κυανέρυθρους».

Στο ματς του πρώτου γύρου οι Περιστεριώτες είχαν κερδίσει με σκόρερ τον Θανάση Καραγκούνη. Ο Βαγγέλης Μάντζιος τότε δεν ήταν ακόμα στην ομάδα ενώ ο Ντένις Επστάιν ήταν εκτός αποστολής. Πλέον, ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στη διάθεσή του και τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μετρούν από κοινού επτά τέρματα κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Γερμανός μέσος είχε σκοράρει τρεις φορές απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες τη σεζόν 2008-9 ως παίκτης του Ηρακλή, ενώ τον Απρίλιο του 2011 είχε βρει δίχτυα και ως παίκτης της Κέρκυρας.

Πλέον, θέλει να να το κάνει και με τη φανέλα του Ατρόμητου και να φτάσει τα πέντε τέρματα με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος ουσιαστικά αναδείχθηκε στην Πλατεία και πήρε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, έχει βρει τρεις φορές δίχτυα με αντίπαλο την πρώην ομάδα του. Πέρυσι σκόραρε το μοναδικό γκολ του ΟΦΗ στο 3-1 της Νέας Σμύρνης, ενώ έχει πετύχει δύο τέρματα και με το «τριφύλλι» την περίοδο 2005-06.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα