«Εύκολη η δουλειά στην Τσέλσι!»

«Εύκολη η δουλειά στην Τσέλσι!»

Θάνος Σαρρής
«Εύκολη η δουλειά στην Τσέλσι!»

bet365

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι, Αβραάμ Γκραντ, τονίζει ότι η θέση του προπονητή στους «Μπλε» δεν είναι δύσκολη, ενώ προβλέπει ότι ο Ράφα Μπενίτεθ δεν θα απομακρυνθεί σύντομα από τον πάγκο των Λονδρέζων.

Ο Ισραηλινός τεχνικός, ο οποίος αντικατέστησε τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι και άντεξε για μόλις οκτώ μήνες, αναφέρθηκε στο κλίμα στην Τσέλσι, καθώς και στη δουλειά του προπονητή. «Δεν νομίζω ότι ο Ράφα Μπενίτεθ θα αντικατασταθεί σύντομα. Αλλά να σας πω κάτι. Το να προπονείς την Τσέλσι είναι πολύ εύκολο. Είναι σαφώς ευκολότερο από το να προπονείς την Γουέστ Χαμ, για παράδειγμα, επειδή έχεις ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ και κορυφαίους παίκτες για να επιλέξεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κυνηγάς τη νίκη».

Ο Γκραντ πρόσθεσε: «Τα πράγματα δεν πάνε καλά στην Τσέλσι. Έχουν κάνει τεράστιες επενδύσεις, αλλά το κλόιμα δεν είναι καλό. Δεν μπορούν να είναι χαρούμενοι όταν δεν διεκδικούν το πρωτάθλημα. Δεν τους αρέσει να βρίσκονται στο Europa League και οι παίκτες τους δεν ονειρεύονται να είναι στον τελικό. Το κίνητρό τους θα ήταν πολύ μεγαλύτερο στο Τσάμπιονς Λιγκ».
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα