Στο Λονδίνο το μεγάλο ματς

Στο Λονδίνο το μεγάλο ματς

Θοδωρής Βασίλης
Στο Λονδίνο το μεγάλο ματς

bet365

Θα μπορούσε να είναι και το ζευγάρι του τελικού. Η Τότεναμ φιλοξενεί την Ίντερ στο σημαντικότερο ματς για την φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Φαβορί η Μπενφίκα απέναντι στην Μπορντό, με απουσίες στην Γερμανία η Λάτσιο.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Γιουρόπα Λιγκ και το ζευγάρι που ξεχωρίζει είναι αυτό της Τότεναμ με την Ίντερ. Οι «πετεινοί» εντυπωσιάζουν την φετινή σεζόν, σε Ευρώπη και Αγγλία και δείχνουν ικανοί να κρατήσουν δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Η ομάδα του Βίλας Μπόας προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ. μία νίκη που την εδραίωσε στις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπλογίζει τους Σάντρο, Καμπούλ, ενώ αμφίβολος είναι ο Χαντλστοουν.

Από την πλευρά της η Ίντερ δείχνοντας χαρακτήρα και με τον Παλάσιο να πετυχαίνει δύο γκολ πέρασε από την Σικελία με 3-2 απέναντι στην Κατάνια παρότι βρέθηκε με δύο γκολ πίσω.

Ο Στραματσιόνι πήρε μαζί του τον Κασάνο, αλλά στο Μιλάνο έμειναν οι Ναγκατόμο, Σάμουελ, Σιλβέστρ, Όμπι, Μιλίτο. Ο Ιταλός τεχνικός δεν αποκλείεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, αφού υπάρχει και το ιταλικό πρωτάθλημα.

Η άλλη ιταλική ομάδα η Λάτσιο δοκιμάζεται στην Γερμανία απέναντι στην Στουτγκάρδη. Ο Πέτκοβιτς αναμένεται να προβεί σε αλλαγές αφού υπάρχει και το πρωτάθλημα και το ματς με την Φιορεντίνα όπου θα κρίνει κατά πολύ την τρίτη θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «λατσιάλι» δεν υπολογίζουν στους τραυματίες Κλόζε, Μάουρι, Κονκό και Στακιβίτσιους.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει και η Μπενφίκα απέναντι στην Μπορντό. Οι «αετοί» στο «Ντα Λους» μεταμορφώνονται πάντα προς το καλύτερο την ώρα που η Μπορντό δεν είναι και στα καλύτερα της. Φαβορί για τη νίκη είναι και η Ανζί απέναντι στη Νιούκαστλ όπως και η Τσέλσι κόντρα στην Στεάου Βουκουρεστίου. Τέλος, αμφίρροπες αναμένονται οι αναμετρήσεις της Βικτόρια Πλζεν με την Φενέρμπαχτσε, αλλά και της Βασιλείας με την Ζενίτ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη (7/3)
Ανζί-Νιούκαστλ
Πλζεν-Φενερμπαχτσέ
Στεάουα Βουκουρεστίου-Τσέλσι
Στουτγκάρδη-Λάτσιο
Μπενφίκα-Μπορντό
Βασιλεία-Ζενίτ
Λεβάντε-Ρούμπιν Καζάν
Τότεναμ-Ίντερ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα