Συζήτηση για Βιτόλο

Συζήτηση για Βιτόλο

Gazzetta team
Συζήτηση για Βιτόλο

bet365

Επαφή με τον μάνατζερ του Βίκτορ Βιτόλο είχε την Τετάρτη ο Γιάννης Αλαφούζος, συζητώντας για τα οφειλόμενα της ΠΑΕ προς τον παίκτη.

Ο Ράφαελ Θούρο βρέθηκε την Τετάρτη στη χώρα μας και συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού. Το θέμα πάνω στο οποίο αναλώθηκε η συζήτηση των δύο ανδρών, δεν ήταν άλλο από τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο Βιτόλο, με τον Γιάννη Αλαφούζο να ακούει από τον μάνατζερ του Ισπανού παίκτη ότι: «Θέλουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μας δώσετε αυτά που χρωστάτε στον πελάτη μου», σύμφωνα με την «Sportday».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ διαβεβαίωσε τον εκπρόσωπο του Ισπανού άσου πως αυτό θα γίνει το δυνατόν συντομότερο, ωστόσο ζήτησε παράλληλα και κατανόηση, επισημαίνοντάς του τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα