Χωρίς Χρήστου και Κουτσόπουλο ο Πανθρακικός

Gazzetta team
Χωρίς Χρήστου και Κουτσόπουλο ο Πανθρακικός

bet365

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους δύο ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να ξεχάσουν το ματς Κυπέλλου με την Βέροια, καθώς το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Στην προσπάθειά του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ο Πανθρακικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χρηστου που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά ο Δερμιτζάκης δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή του και ο Κουτσόπουλος, που παραμένει τραυματίας. Από την άλλη, επιστρέφει ο Λαδάκης, ο οποίος ξεκουράστηκε στο ματς Κυπέλλου.

Οι 19 παίκτες που είναι στην αποστολή: Βρονταράς, Αθανασιάδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο, Μπαικαρά, Μουνάφο, Λαδάκης, Ντιόγκο, Λουσέρο, Βαχίρουα, Τζάνης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Κάσελαν, Κοντογουλίδης, Γωνιάδης, Μίνγκας και Μακρυδημήτρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα