Ιωαννίδης, το κόκκινο «βέλος»!

Ιωαννίδης, το κόκκινο «βέλος»!

Ιωαννίδης, το κόκκινο «βέλος»!

bet365

O Νίκος Ιωαννίδης πανηγύρισε ως ένας... τοξότης τα δύο του «βέλη» που λάβωσαν θανάσιμα την Άντερλεχτ και τα οποία τον ανέδειξαν ως τοπ σκόρερ του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων.

Η αγωνιστική αξία και προσφορά του Ιωαννίδη στην ομάδα Νέων δεν έχει περάσει απαρατήρητη από κανέναν. Σίγουρα ο νεαρός φορ του Ολυμπιακό έχει πολλά ακόμα να μάθει για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για την πρώτη ομάδα, όμως έχει ήδη αποδείξει ότι έχει όλα τα φόντα για να πετύχει. Αρκεί να θυμηθούμε πως τον Νοέμβριο του 2012 εκτός από το γκολ του Ολυμπιακού στο 1-1 με την Μαρσέϊγ έχει κάνει μία απίθανη ντρίμπλα, που μπορείτε να δείτε ξανά στο παρακάτω βίντεο.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Με τα δύο του τέρματα με την Άντερλεχτ στο Καραϊσκάκη (2-1) έστειλε τον Ολυμπιακό στους οκτώ καλύτερους συλλόγους του Τσάμπιονς Λιγκ και είχε κάθε λόγο να το πανηγυρίσει με έναν μάλλον ιδιαίτερο τρόπο. Έκανε τον τοξότη που ρίχνει βέλη στην αντίπαλη πλευρά. Αν μη τι άλλο ήταν κάτι το πρωτότυπο που δείχνει έναν ποδοσφαιριστή με φαντασία και πλουραλισμό.

Ο Ιωαννίδης εκτός από τον φορ-κλειδί και τον άνθρωπο που έστειλε τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση αποτελεί και ένα πολυεργαλείο της επίθεσης. Ο γεννημένος στις 26/04/1994 παίζει ως φορ περιοχής, δεκάρι καθώς και αριστερό και δεξί χαφ. Με άλλα λόγια τα κάνει όλα και... συμφέρει. Το κοντέρ μέχρι στιγμής έχει γράψει 3 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων με τον ίδιο να σκοπεύει να συνεχίσει να βάζει γκολ.

Το τεχνικό τιμ της ομάδας Νέων και κυρίως ο Μπερντ Στορκ έχει να πει τα καλύτερα για τον πιτσιρικά που και σκληρά δουλεύει και βελτιώνεται διαρκώς και ο οποίος θέλει πολύ να παίξει στην πρώτη ομάδα στο μέλλον. Αναμφίβολα τον περιμένει δύσκολος και μακρύς δρόμος, όμως εφόσον συνεχίσει έτσι έχει όλες τις προοπτικές μπροστά του.

Εκτός των άλλων πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ακόμα και όταν δεν βάζει γκολ όπως στο 2-0 του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στις 12 Σεπτεμβρίου του 2012 κάνει άλλα πράγματα. Όπως να προκαλεί φθορά στον αντίπαλο και να κερδίζει φάουλ απ' όπου μετά μπαίνουν γκολ (σαν εκείνο του Λεάντρο σε εκείνο το ματς με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ).

Τα γκολ του Ιωαννίδη στο Next Gen Series:

15 Νοεμβρίου 2012: Ολυμπιακός-Μαρσέϊγ 1-1 (σκόραρε στο 45')

28 Φεβρουαρίου 2013: Ολυμπιακός-Άντερλεχτ 2-1 (έβαλε γκολ στο 21' και στο 53' με πέναλτι που προήλθε από δική του προσπάθεια)

* Από ένα γκολ έχουν στον θεσμό οι Λεάντρο, Σούκιας και Γκίνο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα