«Μα ήταν πέναλτι αυτό;»

«Μα ήταν πέναλτι αυτό;»

Gazzetta team
«Μα ήταν πέναλτι αυτό;»

bet365

Παράπονα και από τον Λίνεν προς τον ρέφερι Ιωαννίδη στο αεροδρόμιο των Χανίων με τον Κωστή να λέει: «Πάλι χειρουργείο η ΑΕΚ, δεν βαρεθήκατε;».

Τετ α τετ με τον διαιτητή του αγώνα Πλατανιάς ΑΕΚ είχε ο Εβαλντ Λίνεν στην αίθουσα αναμονής στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Ο Γερμανός τεχνικός της Ενωσης εξήγησε στον Ιωαννίδη πως δεν περίμενε όλο αυτό το διάστημα που είναι στην ΑΕΚ να υπάρχει τόσο εχθρική διαιτησία προς την ομάδα του και τον ρώτησε αν θεωρεί ακόμη πως ήταν πέναλτι αυτό που έδωσε και έκρινε το ματς.
«Μα είδες ξανά το πέναλτι; Θεωρείς ακόμη ότι σωστά αποφάσισες;», ήταν το ερώτημα του Γερμανού τεχνικού με τον Ιωαννίδη να του απαντά πως η φάση είναι πεντακάθαρη και η απόφασή του ολόσωστη κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο τον Λίνεν.
Λίγα λεπτά αργότερα ο Χρήστος Κωστής έλεγε στο λεωφορείο που μετέφερε τους επιβάτες στο αεροσκάφος (και απευθυνόμενος στον Ιωαννίδη): «Πάλι χειρουργείο η ΑΕΚ; Μα καλά δεν βαρεθήκατε; Φέτος μόνο κόντρα αποφάσεις, ότι μπορείτε κάνετε»…
Μάλιστα ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ είχε διάλογο με παράγοντα του Πλατανιά στο αεροσκάφος και επαναλάμβανε ότι η ομάδα έχει όλη τη σεζόν μόνο εχθρικές διαιτησίες αναφέροντας και ονόματα διαιτητών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα