Αισιόδοξα μήνυμα για Βιντιάδη

Αισιόδοξα μήνυμα για Βιντιάδη

Gazzetta team
Αισιόδοξα μήνυμα για Βιντιάδη

bet365

Ο Δημήτρης Βιντιάδης είχε συνάντηση την Τετάρτη με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών και τα μηνύματα από το ραντεβού των δύο πλευρών, φαίνεται πως ήταν θετικά για την ΑΕΚ.

Σε... καλό δρόμο φαίνεται πως βαδίζει η υπόθεση της εμπλοκής του νεαρού εφοπλιστή στον Δικέφαλο. Εκείνο που είχε θέση ως όρο ο υποψήφιος επενδυτής για να «μπει» στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ήταν να βρεθεί η «χρυσή τομή» με το Δημόσιο και να γίνει αύξηση των δόσεων για την αποπληρωμή των χρεών του συλλόγου. Με αυτόν τον τρόπο θα μειωνόταν το ύψος του ποσού που θα έπρεπε να καταβάλει κάθε μήνα η ΑΕΚ στο Κράτος, σχεδόν μάλιστα στο μισό.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, με τον Δημήτρη Βιντιάδη να ζητάει διακανονισμό των οφειλών σε 60 δόσεις. Μάλιστα φέρεται να έφυγε και ικανοποιημένος από όσα άκουσε στη συνομιλία του με τα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, ωστόσο η οριστική απάντηση θα δοθεί στις επόμενες ημέρες. Ανάλογη συνάντηση αναμένεται να έχει εντός της ημέρας και ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα