«Απαράδεκτος ο Σορεντίνο»

«Απαράδεκτος ο Σορεντίνο»

Gazzetta team
«Απαράδεκτος ο Σορεντίνο»

bet365

Η μεταγραφή του Στέφανο Σορεντίνο στην Παλέρμο πέρασε από σαράντα κύματα κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στους ανθρώπους της Κιέβο. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Βερόνα τα έχωσε στον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ.

«Η στάση του Σορεντίνο ήταν απαράδεκτη. Η γενικότερη συμπεριφορά του ήταν πολύ άσχημη και απέδειξε πως οι σύλλογοι είναι… έρμαια των προθέσεων του κάθε παίκτη. Δυστυχώς η υπόθεση του Σορεντίνο επηρέασε και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της Κιέβο. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε όλο το μεταγραφικό σχεδιασμό μας», ανέφερε αρχικά ο Τζιοβάνι Σαρτόρι για να συνεχίσει την επίθεσή του στον Σορεντίνο.

«Για δέκα μέρες ο Σορεντίνο απείχε από τις προπονήσεις, αν και ήταν υποχρεωμένος να ακολουθεί την ομάδα κανονικά. Τον είχαμε προειδοποιήσει επανειλημμένα, του είχαμε ζητήσει να παραβρεθεί στις προπονήσεις, αλλά αυτός επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να μας πιέσει. Τελικά αναγκαστήκαμε να του επιβάλουμε χρηματικό πρόστιμο, κάτι που δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε, αν και το θέλαμε πολύ. Θα χαρακτήριζα τη στάση του, τουλάχιστον αντιεπαγγελματική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα