«Τιμή που με επέλεξε ο Ολυμπιακός»

«Τιμή που με επέλεξε ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Τιμή που με επέλεξε ο Ολυμπιακός»

bet365

Άμεσα αναμένεται να τελειώσει η δικαστική διαμάχη του Ντέρεκ Μπόατενγκ με την Ντνιεπρ και γι' αυτό ο παίκτης έφυγε εσπευσμένα την Τρίτη από την Ελλάδα, λέγοντας πως ανυπομονεί να παίξει για τον Ολυμπιακό.

Ο Γκανέζος μέσος περιμένει πως και πως να πάρει κι επίσημα την ελευθερία του από την ουκρανική ομάδα, για να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Αυτό βέβαια δεν αναμένεται να συμβεί πριν τα τέλη Φεβρουαρίου, με τον παίκτη να αποχωρεί χθες από την χώρα μας, ωστόσο όπως φέρεται να είπε και ο ίδιος στους ανθρώπους των Πειραιωτών, θα επιστρέψει σύντομα και μαζί με την οικογένειά του.

«Ανυπομονώ να τελειώσουν όλα το συντομότερο και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή μου στον Ολυμπιακό. Σύντομα θα έρθω στην Ελλάδα με την οικογένειά μου και θα εγκατασταθούμε στην Αθήνα», φέρεται να είπε αρχικά στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού ο Μπόατενγκ σύμφωνα με τον «Γαύρο» για να καταλήξει:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να με επιλέγει» ένα τόσο μεγάλο κλαμπ κι ένας τέτοιος προπονητής. Ο Ολυμπιακός είναι ό,τι καλύτερο μέχρι τώρα στην καριέρα μου και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και με επέλεξαν. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα