«Έμεινα με την καρδιά μου»!

«Έμεινα με την καρδιά μου»!

Gazzetta team
«Έμεινα με την καρδιά μου»!

bet365

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκανε την... ανατροπή και ανανέωσε το συμβόλαιό του για τρία ακόμα χρόνια, μιλώντας για απόφαση καρδιάς. «Είχα πολλές προτάσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αλγερινός στράικερ θα συνεχίσει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα φορώντας τα ερυθρόλευκα και τα επόμενα χρόνια. Μπορεί η αποχώρησή του μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας να θεωρούνταν δεδομένη, ωστόσο μία ανακοίνωση από την πειραϊκή ΠΑΕ τα έφερε όλα... τούμπα. Όπως δηλώνει ο Αλγερινός στον «Γαύρο», έμεινε με την καρδιά και την... ψυχή του στον Ολυμπιακό, ενώ σημείωσε πως δεν υπήρχε μόνο η πρόταση της Μπεσίκτας, αλλά είχε αρκετές ακόμα, χωρίς όμως να κατονομάσει τις ομάδες.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Τζιμπούρ:

Για την πρόταση από την Μπείκτας: «Δεν είχα μόνο μία πρόταση. Είχα πολλές. Αλλά στον Ολυμπιακό νιώθω πολύ καλά. Γιατί έπρεπε να φύγω; Αν ήταν για τα λεφτά, θα είχα φύγει. Αλλά αυτό που μέτρησε είναι ότι εδώ είμαι πολύ καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τις ομάδες που του είχαν κάνει τις προτάσεις: «Δεν θα πω. Δεν είμαι εδώ για να πουλήσω τον Τζιμπούρ. Έμεινε στον Ολυμπιακό με την ψυχή μου και την καρδιά μου. Γιατί πραγματικά το ήθελα».

Σχετικά με τους στόχους που βάζει τώρα: «Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, να παίξουμε καλύτερη μπάλα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτοί είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού».

Για το γεγονός πως δεν σκόραρε στην Κομοτηνή: «Το γήπεδο ήταν... τέλειο. Για ξύλο όμως, όχι για ποδόσφαιρο. Πως αν παίξεις μπάλα και να κάνεις φάσεις;»

Αναφορικά με ότι θα πρέπει να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός ενόψει των αγώνων με τη Λεβάντε: «Σίγουρα θα παίξουμε καλύτερα. Θα δουλέψουμε γι' αυτό. Θα δουλέψουμε για το καλύτερο της ομάδας. Άλλωστε εγώ θα ήθελα να πάμε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ».

Όσο για το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης στα δύο τελευταία ματς: «Δεν έχω πρόβλημα βεβαίως κι από αριστερά. Το κάνουμε γιατί ο Κώστας (σ.σ Μήτρογλου) είναι καλύτερα να παίζει σέντερ φορ παρά στα πλάγια. Έτσι μπορούμε να παίζουμε και οι δύο στην ενδεκάδα. Το πιο σημαντικό δεν είναι η θέση που θα παίζω, αλλά να παίζω. Και να είμαι ευχαριστημένος. Να παίζω με όρεξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα