Μαγνητική ο Σιόβας, νοσηλεία σε Κάρολ

Μαγνητική ο Σιόβας, νοσηλεία σε Κάρολ

Κώστας Παλαιολόγος
Μαγνητική ο Σιόβας, νοσηλεία σε Κάρολ

bet365

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Δημήτρης Σιόβας, που έδειξε ότι υποχωρεί η θλάση του, ενώ ο Ρόϊ Κάρολ θα παραμείνει στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται για τις τρεις με τέσσερις επόενες ημέρες.

Πλούσιο είναι το ιατρικό δελτίο στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες. Αιτία δνε είναι άλλη από τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών, αλλά και υγεία,ς που ταλανίζουν βασικούς ποδοσαιριστές των «ερυθρόλευκων».

Πιο χαρακτηρισιτκές περιπτώσεις αποτελούν οι περιπτώσεις των Δημήτρη Σιόβα και Ρόι Κάρολ.

Ο νεαρός διεθνής στόπερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει επουλωθεί η πληγή που του προκάλεσε την θλάση βαριάς μορφής και πλέον μετράει αντίστροφα για τη επιστροφή του στην ενεργό δράση. Την Παρασκευή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και από βδομάδα αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Κάρολ, ο Βορειοϊρλανδός πορτιέρο θα απουσιάσει για πρώτη φορα σε φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας συνέχισε και την Παρασκευή την νοσηλεία του. Ο Κάρολ που έχει να επιδείξει το αήττητο στις εγχώριες διοργανώσεις υπερασπίζοντας την «ερυθρόλευκη» εστία, όπως έγινε γνωστό, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες τρεις - τέσσερις τουλάχιστον ημέρες, ώστε να συνεχίσει τη φαρμακευτική του αγωγή.

Επιπρόσθετα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, συνέχισε και την Παρακευή ειδικό πρόγραμμα αποθεπαείας με την προοπτική να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα