Συμφωνία Γαλατά-Ίντερ για Σνάιντερ!

Συμφωνία Γαλατά-Ίντερ για Σνάιντερ!

Συμφωνία Γαλατά-Ίντερ για Σνάιντερ!

bet365

Ο Μάσιμο Μοράτι αποκάλυψε ότι Ίντερ και Γαλατάσαραϊ έφτασαν σε συμφωνία και πλέον ο Σνάιντερ καλείται να αποφασίσει αν θα πάει στην Τουρκία ή όχι. Δύσκολα για Λόντι.

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ καλείται, λοιπόν, να αποφασίσει αν θα υπογράψει στην Γαλατάσαραϊ ή όχι, καθώς ο Μάσιμο Μοράτι αποκάλυψε ότι η πρόταση των Τούρκων καλύπτει απόλυτα την Ίντερ. «Δεχθήκαμε προσφορά από την Γαλατάσαραϊ, η οποία μας καλύπτει, και πλέον όλοι κρίνονται από τον Σνάιντερ. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του, όμως αν μείνει στην κατάσταση που είμαστε θα βοηθούσε πολύ», ήταν οι δηλώσεις του προέδρου των νερατζούρι.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η Γαλατά προτείνει στον Ολλανδό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που μαζί με τα μπόνους θα αγγίζουν τα 6 εκατ. ευρώ, ενώ ο Σνάιντερ τηρεί στάση αναμονής μήπως έρθει και κάποια άλλη πρόταση (κυρίως από Αγγλία). Το Sky Italia δίνει πιθανότητες 50-50 για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στη συνέχεια, ο Μοράτι αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις των Μιλανέζων. «Μίλησα με τον Πουλβιρέντι και μου είπε ότι ο Λόντι θα μείνει εκεί που είναι. Οι διαπραγματεύσεις για τον Σκελότο και για έναν τερματοφύλακα πίσω από τον Χαντάνοβιτς βρίσκονται σε καλό δρόμο. Θα δούμε τι θα γίνει», ολοκλήρωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα