Προβάδισμα για Ντε Βινσέντι

Προβάδισμα για Ντε Βινσέντι

bet365

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για την υπόθεση του Τομάς Ντε Βινσέντι, με τον παίκτη να αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση και τον Παναθηναϊκό να δείχνει πως έχει το προβάδισμα.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού άσου, Εστεμπάν Μπουχάν είχε συνάντηση την Κυριακή με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, πριν μεταβεί το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί άκουσε να προτείνουν από το Τριφύλλι συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας για τον πελάτη του, το οποίο και θα του αποφέρει συνολικά 1,1 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το «Goal», για τον πρώτο χρόνο προβλέπονται 250.000 ευρώ, για τους δύο επόμενους 275.000 ευρώ και τον τέταρτο 300.000 ευρώ, πρόταση που άφησε ικανοποιημένο τον εκπρόσωπο του 23χρονου μεσοεπιθετικού. Από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκό μάλιστα εκφραζόταν χθες η αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα έχει θετική κατάληξη και ο παίκτης θα ντυθεί στα πράσινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα