Γκολ-μαγεία ο Γκαϊτάν! (vid)

Γιώργος Φραδελάκης
Γκολ-μαγεία ο Γκαϊτάν! (vid)

bet365

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε η Μπενφίκα (με ματς περισσότερο), με τον Γκαϊτάν να ανοίγει τον δρόμο για τη νίκη επί της Εστορίλ (1-3) με ένα φανταστικό γκολ.

Με τον αέρα της πρωτοπόρου θα πάνε στο μεγάλο clasico του πορτογαλικού πρωταθλήματος οι «αετοί», που σε μία εβδομάδα υποδέχονται την Πόρτο. Στο παιχνίδι που έκλεισε την 13η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα, η ομάδα του Χόρχε Ζέσους δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να φύγει με το τρίποντο από το «Coimbra da Mota», πανηγυρίζοντας έτσι την ένατη διαδοχική της νίκη!

Εκείνο φυσικά που ξεχώρισε δεν ήταν άλλο από το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε ο Γκαϊτάν στο 36', με το οποίο κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Λίμα διπλασίασε τα τέρματα της Μπενφίκα. Δεν πέρασαν μάλιστα περισσότερα από έξι λεπτά για να «γράψει» και το 0-3 ο Σάλβιο, με τους γηπεδούχους το μόνο που να καταφέρνουν στη συνέχεια, είναι να μειώσουν στο 88' με τον Γκονσάλο.

Έχοντας παιχνίδι περισσότερο η Μπενφίκα βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία, ενώ η νεοφώτιστη Εστορίλ παρέμεινε στην 7η θέση και το -3 από την πεντάδα.

Δείτε στο video που ακολουθεί το γκολ του Γκαϊτάν:

 

Τελευταία Νέα