Εφτυσε διαιτητή, 11 αγωνιστικές!

Εφτυσε διαιτητή, 11 αγωνιστικές!

Γιώργος Κοντογεώργης
Εφτυσε διαιτητή, 11 αγωνιστικές!

bet365

Ετσι απλά. Ο Πορτογάλος κεντρικός χαφ τιμωρήθηκε με 11 αγωνιστικές αφού κατηγορείται για το ότι έφτυσε τον διαιτητή στο ντέρμπι με την Γαλατασαράι, αν και η Φενερμπαχτσέ το αρνείται.

Ο 29χρονος αποβλήθηκε στην ήττα 2-1 από την Γαλατά και η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Τουρκίας βασίστηκε στην έκθεση του διαιτητή, Χαλίς Οζκάχια και επέβαλλε την βαριά τιμωρία στον πρώην άσο των Τσέλσι και Λίβερπουλ. «Θα κινηθώ νομικά εναντίον του για να αποδείξω την αθωότητά μου» είπε, ενώ επίσης αρνήθηκε τα όσα είπε ο ρέφερι του αγώνα περί ομοφοβικής χειρονομίας.

«Δεν ξέρω ποια είναι στην Τουρκία η χειρονομία για να πεις κάποιον gay, όμως αυτό που έκανα είχε να κάνει με το ότι ο διαιτητής ήταν δειλός και λύγισε από την πίεση. Κοιτάξε τα μαλλιά μου, αυτά που φοράω, δεν είμαι κάποιος που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο. Η χειρονομία μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση δείγμα του ότι είμαι ομοφοβικός. Οι κατηγορίες του διαιτητή είναι εξωφρενικές και δυσφημιστικές προς το πρόσωπό μου. Εχω παιδί, 8 ετών, μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει αν τα παιδιά ξεκινήσουν να λένε ότι ο πατέρας του έφτυσε τον διαιτητή» ήταν τα λόγια του Μεϊρέλες.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα