Aναμονή τέλος για Βίντιτς!

Aναμονή τέλος για Βίντιτς!

Θάνος Σαρρής
Aναμονή τέλος για Βίντιτς!

bet365

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Νεμάνια Βίντιτς θα πραγματοποιηθεί τελικά στο παιχνίδι του Σαββάτου (15/12) με τη Σάντερλαντ, όπως επιβεβαίωσε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η αντίστροφη μέτρηση τελειώνει για τον Βίντα. Αν και αναμενόταν να βρεθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με την Κλουζ στο Τσάμπιονς Λιγκ, τελικά προτιμήθηκε να του δοθεί περισσότερος χρόνος, προκειμένου η αποθεραπεία του να είναι πιο ομαλή. Για το λόγο αυτό δεν συμπεριλήφθηκε ούτε στην αποστολή για το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, παρότι προπονούταν κανονικά.

Ο Σέρβος αμυντικός άλλωστε έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμός, αφού από το ξεκίνημα της περσινής χρονιάς έχει αγωνιστεί σε μόλις 15 ματς. Τον Σεπτέμβριο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο και πλέον δείχνει έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή.
«Το να έχουμε τον Βίντα πίσω στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Η εμπειρία του, η ικανότητά του με το κεφάλι, οι επιθετικές ποιότητες του είναι γνωστά και είναι ο αρχηγός μας. Το αν θα ξεκινήσει ή όχι είναι άλλο θέμα, αλλά είναι σπουδαίο να τον έχουμε πίσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Φέργκι».
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα