«Βασιλική» γκέλα στην Βέροια

«Βασιλική» γκέλα στην Βέροια

«Βασιλική» γκέλα στην Βέροια

bet365

Προβάδισμα για την πρόκριση κατάφερε να πάρει η ομάδα του Θρασύβουλου, που φιλοξενήθηκε από την Βέροια και κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία χωρίς σκορ.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί σε όλη την αναμέτρηση, είχε τον έλεγχο του κέντρου και την κατοχή, όμως αδυνατούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Σταυριανού.

Οι παίκτες του Θρασύβουλου ήταν πολύ καλά στημένοι από τον Σταθόπουλου και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία κατάφεραν να αφοπλίσουν την «Βασίλισσα», η οποία προσπαθούσε να επιτεθεί ανορθόδοξα και με πλαγιοκοπήσεις.

Φυσικά, για να κρατήσουν οι φιλοξενούμενοι το μηδέν στην άμυνά τους χρειάστηκαν εκτός από τον πολύ καλό Σταυριανό και την βοήθεια της τύχης, ειδικά στο 21', όταν μετά από σουτ του Καλογέρη η μπάλα κόντραρε στον Καλαμιώτη και χτύπησε το δοκάρι, με τον Θρασύβουλο να γλυτώνει το γκολ.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Καλογέρης, Γεωργέας (46' Καφές), Καλτσάς (46' Ολαϊτάν), Πέρεζ, Ιωάννου, Κόσλεϊ (74' Μπαργκάν).

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας (63' Μπέκα), Ανδρίκος, Γεωργιάδης (80' Παπανίκου), Πλαβούκος (87' Σκαμαντζούρας), Πάνος, Καλαμιώτης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα