«Πράσινο» το ντέρμπι των Νέων!

Gazzetta team
«Πράσινο» το ντέρμπι των Νέων!

bet365

Η ομάδα κάτω των 20 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των Νέων στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, μειώνοντας στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από τους πρώτους «ερυθρόλευκους». Στο γήπεδο Αλαφούζος και Ρότσα.

Το πρώτο... ντέρμπι «αιωνίων» βάφτηκε πράσινο! Με τους Γιάννη Αλαφούζο και Χουάν Ραμόν Ρότσα και Κώστα Ελευθεράκη να παρακολουθούν, οι Νέοι του Παναθηναϊκού πήραν μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, πλησιάζοντας την κορυφή. Το ματς είχε δραματική εξέλιξη, αφού η νίκη ήρθε δύο λεπτά πριν τη λήξη. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπως και οι Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης και Λαγός από την πρώτη ομάδα, η U17 και ο Κώστας Φραντζέσκος.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μέρος, έκλεισε τους χώρους και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Ολυμπιακός απείλησε πρώτος με τον Βέργο στο 4' και στο 9', ενώ οι «πράσινοι» έχασαν με αναγκαστική αλλαγή τον Αποστολόπουλο, με τον Μαραθιανό να παίρνει τη θέση του. Στο 23' όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Μουζακίτης εκτέλεσε φάουλ, ο Δώνης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ρισβάνης με δεύτερη έκανε το 1-0. Στο 44' ο Μουζακίτης είχε μια καλή στιγμή για το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν, έψαξαν το γκολ και ανάγκασαν τους «πράσινους» σε παθητικό ρόλο. Στο 71' ο Ιωαννίδης έχασε τετ-α-τετ, ο Παναθηναϊκός απάντησε με μια ευκαιρία του Μαραθιανού και στο 75' ο Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι από τον Αναγνωστόπουλο και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, κάνοντας το 1-1. Στο 81' ο Παιδάκης είδε τον κίπερ των γηπεδούχων να τον σταματά και στο 88' ο Γιαννιτσανάκης κέρδισε πέναλτι από τον Σωτήρχο, κάνοντας από την άσπρη βούλα το τελικό 2-1!
Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Σκούφος (82' Ελ Γκαμάλ), Μυρθιανός, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Δώνης, Μουζακίτης, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος (16' Μαραθιανός-82' Κουσίδης), Σταματάκη και Γιαννιτσάνης.
Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Δημακάκος, Σωτηράκος, Λεάντρο, Σιώπης Εμ., Παιδάκης, Βουτσιώτης, Βέργος (66' Πασαλίδης), Τζίνο (66' Ιωαννίδης), Λύρας (46' Σιώπης Δ.)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα