Έκλεισε στόματα

Έκλεισε στόματα

Χρήστος Σταθόπουλος
Έκλεισε στόματα

bet365

Ο Χρήστος Σταθόπουλος γράφει για το «χατίρι» που έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον Βαγγέλη Μαρινάκη να «κλείσουν στόματα» αυτή την εβδομάδα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Αρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, όχι μόνο συνεχίζει στο Europa League, αλλά συνεχίζει… καβάλα στ’ άλογο. Που σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» με την ανατροπή απέναντι στους «κανονιέρηδες» συγκαταλέγονται στους καλύτερους τρίτους που προέρχονται από το Champions League, άρα καμαρώνουν για την είσοδό τους στο γκρουπ των ισχυρών την ώρα της κλήρωσης στη φάση των «32».

Τι σηματοδοτεί αυτό για τους πρωταθλητές; Πατήστε εδώ και θα θυμηθείτε. Μετά την ήττα από τη Σάλκε, έγραψα ότι αυτός ο Ολυμπιακός μπορεί να προχωρήσει. Αρκεί να πάρει τις βοήθειες που χρειάζεται. Το υλικό, άλλωστε, υπάρχει, όπως αποδείχθηκε στο Καραϊσκάκη κόντρα στους Αγγλους. Φουστέρ και Μήτρογλου πέρασαν στον αγώνα και παρά το γεγονός ότι βγήκε από το ματς ο κορυφαίος, αλλά κουρασμένος Αμπντούν, οι Πειραιώτες έφεραν το παιχνίδι στα «νερά» τους. Plus ότι επιστρέφει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα της άμυνας.

Το πρώτο συμπέρασμα είναι αυτό: ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα μίνι… ρεκτιφιέ τον Γενάρη και με μία-δύο μεταγραφικές κινήσεις να ενισχυθεί κυρίως στη μεσαία γραμμή και στα «φτερά», ώστε να απαιτήσει με αξιώσεις κάτι καλό στην Ευρώπη. Το είπαμε και την προηγούμενη φορά. Δεν είναι εύκολο. Ομως, ούτε ο άσος-ανατροπή με τους Λονδρέζους είχε μικρό βαθμό δυσκολίας.

Το δεύτερο «θέμα» για την ομάδα του Ζαρντίμ είναι το… χατίρι που έκαναν οι ποδοσφαιριστές στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος χθες ζήτησε να «κλείσουν στόματα». Ο Ιμπαγάσα έξω, ο Μοντέστο το ίδιο, ο Χολέβας κι αυτός, ο Μασάντο για άλλο ένα παιχνίδι να μη φτάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι τον «Κάνιο» και παρόλα αυτά η νίκη να μένει εδώ και η Αρσεναλ να φεύγει για άλλη μια φορά ηττημένη.

Οπερ, οι Πειραιώτες έστειλαν το πρώτο μήνυμα στον Παναθηναϊκό, αλλά και στο αφεντικό τους να ετοιμάσει το πριμ που τους έταξε έμμεσα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα