Αφιερωμένο στα «παιδιά» του!

Αφιερωμένο στα «παιδιά» του!

Νίκος Αθανασίου
Αφιερωμένο στα «παιδιά» του!

bet365

Η αφιέρωση του Βιτόλο για το δεύτερο τέρμα του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, το φιλανθρωπικό του έργο, η ανάληψη ευθυνών και η... αποθέωση του Σισοκό!

H σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα ποτέ δεν ήταν καλή. Λόγω θέσης, εξάλλου, τα τέρματα που έχει πετύχει στην καριέρα του είναι μετρημένα και τα θυμάται ένα προς ένα. Σε αυτή την... σπάνια συλλογή ήρθαν να προστεθούν τα πέναλτι-γκολ απέναντι σε ΠΑΟΚ και Μάριμπορ. Ο Bίκτορ Βιτόλο σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, χάρισε την νίκη κόντρα στους Σλοβένους και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης για την τελευταία αγωνιστική στο Λονδίνο.

Ένα γκολ που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό, η αφιέρωση του Ισπανού αμυντικού μέσου. Ο «Βίτο» αφιέρωσε το γκολ στα «παιδιά» του. Στα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Τενερίφη, και τα οποία βοηθά τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα το φιλικό που γίνεται κάθε Χριστούγεννα, στο οποίο συμμετέχουν προσωπικότητες του ισπανικού ποδοσφαίρου. «Αφιερωμένο Αινάρα, Χουανίτο και Αιντέρ» ήταν το μήνυμα του Βιτόλο, ο οποίος λατρεύεται για την φιλανθρωπική του δράση.

Δεν... μάσησε!

Είναι από τους λίγους ποδοσφαριστές του Παναθηναϊκού που δεν έχει κρυφτεί ούτε στιγμή στα δύσκολα. Από εκείνους που κατάφερναν να ξεχωρίσουν ακόμη και όταν η εικόνα του «τριφυλλιού» παρέπεμπε σε αγωνιστικό ναυάγιο! Ο Ισπανός δεν καταλαβαίνει από πίεση και άγχος. Έχασε το πρώτο πέναλτι αλλά δεν το έβαλε κάτω. Από δική του εξαιρετική ατομική προσπάθεια κερδίζει την εσχάτη των ποινών και ξαναπήρε το βάρος της εκτέλεσης. Ίδια απόφαση, από την άλλη γωνία ο Χαντάνοβιτς, η μπάλα στο πλεκτό...

«Είναι παιχταράς»

Για όσους ήταν στο γήπεδο, το... μανούριασμα του Σισοκό με τον Ισπανό για το ποιος θα χτυπήσει και τα δύο πέναλτι, προκάλεσε εντύπωση. Σίγουρα αρνητική. Μια ένταση, βέβαια, που κράτησε μοναχά λίγα δευτερόλεπτα. Ο Βιτόλο είναι από τους πιο αγαπητούς στα αποδυτήρια(άπαντες τον φωνάζουν ''πάπι'') και ο ίδιος φρόντισε να δικαιολογήσει τον συμπαίκτη του. «Είναι λογικό. αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είναι 20 χρονών παιδί, θέλει να διακριθεί, να παίζει περισσότερο, να σκοράρει. Είναι μεγάλος παιχτάρας» έλεγε έξω από τα αποδυτήρια ο Βιτόλο για τον Ιβοριανό μέσο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα