Πανέτοιμοι για τον... τελικό! (vids & pics)

Πανέτοιμοι για τον... τελικό! (vids & pics)

Gazzetta team
Πανέτοιμοι για τον... τελικό! (vids & pics)

bet365

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πιο ορεξάτοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ στην προπόνηση της Τρίτης με τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν.

Στην προπόνηση έδωσαν το παρών οι Γιάννης Βρέντζος, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Χουάνχο Λορένθο, Γιάννης Μώραλης και Κώστας Καραπαπάς παρακολούθησαν εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός την τελευταία προπόνηση των ερυθρολεύκων πριν από την... μάχη με την Σάλκε. Το πάθος, η δύναμη, η μεγάλη όρεξη, οι πλάκες και οι συμβουλές δεν έλλειπαν.

Ο Λεάντρο Γκρέκο έκανε... παιχνίδια με τον φακό, ο Τοροσίδης είχε τετ α τετ με τον Αμπντούν και ενώ έκανε πλάκες προς τους συμπαίκτες του και ο Ιμπαγάσα έδινε συμβουλές στον Μανωλά, που τον άκουγε με προσοχή. Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μάζεψε τους παίκτες του στον χώρο του κέντρου και τους μίλησε. Δείτε παρακάτω φωτό αλλά και βίντεο καθώς το gazzetta.gr ήταν στην προπόνηση των ερυθρολεύκων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα