Μπαλντίνι: «Μένουν Ντε Ρόσι, Ζέμαν»

Μπαλντίνι: «Μένουν Ντε Ρόσι, Ζέμαν»

bet365

Σενάρια στον ιταλικό Τύπου θέλουν τους Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Ζντένεκ Ζέμαν να μην απολαμβάνουν, πλέον, απόλυτη στήριξη από τη Ρόμα αλλά ο Φράνκο Μπαλντίνι τα διαψεύδει όλα.

«Το μέλλον του Ντε Ρόσι; Η Ρόμα δεν έχει καμία πρόθεση να τον πουλήσει. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι χαρούμενος και είναι λογικό αυτό όταν έχεις αποβληθεί σε ντέρμπι, έχεις χάσει το ντέρμπι και έχεις τιμωρηθεί και με τρεις αγωνιστικές. Γενικά, όμως, είναι χαρούμενος ως παίκτης της Ρόμα», τόνισε ο γενικός διευθυντής των Τζιαλορόσι και στη συνέχεια εξέφρασε τη στήριξη της διοίκησης προς τον Ζντένεκ Ζέμαν, που αρχίζει να δέχεται κριτική λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων.

«Η ομάδα έχει και θα συνεχίσει να έχει προπονητή τον Ζέμαν. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι για την ως τώρα παρουσία μας αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μπορούμε να τα λύσουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια ομάδα με έμπειρους επιθετικούς αλλά με νέους αμυντικούς που δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη στην τακτική του προπονητή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα