4-3-3 με Σισοκό στον άξονα!

4-3-3 με Σισοκό στον άξονα!

Νίκος Αθανασίου
4-3-3 με Σισοκό στον άξονα!

bet365

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στη σημερινή προπόνηση έκανε μια δοκιμή στην ενδεκάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, έχοντας στο μυαλό του σύστημα 4-3-3. Δοκίμασε και Πετρόπουλο.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και σήμερα δοκίμασε ένα σχήμα.

Θα πετύχει περισσότερα από 1,5 τέρματα ο Παναθηναϊκός επί του ΠΑΟΚ; Σε απόδοση 2.45 στην bwin

Ο Αργεντινός τεχνικός στην προπόνηση παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-3-3, έχοντας τον Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και στόπερ τον Λουκά Βύντρα. Αριστερό μπακ ήταν ο Νίκος Σπυρόπουλος και δεξί ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Στον άξονα δοκιμάστηκαν οι Βίκτορ Βιτόλο, Χοσέ Ζέκα και Ιμπραϊμ Σισοκό, με τον Χάρη Μαυρία να κινείται στα δεξιά και τον Κουίνσι Οβούσου στα αριστερά ενώ στην κορυφή ήταν ο Τοτσέ.

Ο Ρότσα δοκίμασε και τον Αντώνη Πετρόπουλο, αλλά και τον Στέργο Μαρίνο στη θέση του Γιούρκα, ενώ στο διπλό υπήρχε μια κενή θέση στα στόπερ, την οποία διεκδικούν ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Βελάσκες.

Ενοχλήσεις ο Λάζαρος

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε πολλά ευχάριστα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού καθώς επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς και μόνο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε ενοχλήσεις.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ταχύτητες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά οι διεθνείς με την εθνική ομάδα (Βύντρα, Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος και Σπυρόπουλο), ενώ ο Χριστοδουλόπουλος δεν ολοκλήρωσε λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό λαγονοψοΐτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα