Έ«Χ»ασε την ευκαιρία!

Έ«Χ»ασε την ευκαιρία!

Δημήτρης Τομαράς
Έ«Χ»ασε την ευκαιρία!

bet365

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την Μαρσέϊγ στο Καραϊσκάκη στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων με την γαλλική ομάδα να τελειώνει το παιχνίδι με 10 παίκτες. Ένταση και αψιμαχίες των παικτών μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Το 0-1 ο Ντιόπ, απάντησε ο Ιωαννίδης

Οι Μασσαλοί ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό. O Ντιόπ με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0) για την Μαρσέϊγ στο φαληρικό γήπεδο μετά από κάθετη του Λοϊακονό και ενώ είχε προηγηθεί λάθος του Ολυμπιακού στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι γηπεδούχοι έχοντας μείνει πίσω στο σκορ και έχοντας την στήριξη των περίπου 2 χιλ. φιλάθλων τους στο Καραϊσκάκη βγήκαν μπροστά.

Πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ιωαννίδη με ιδανικό πλασέ, μετά από ωραία κάθετη μπαλιά που του έγινε από τον Βουτσιώτη. Στην επανάληψη οι παίκτες του Στορκ μπήκαν αποφασισμένοι στον αγώνα.

Στόχευσαν στο να σημειώσουν ένα δεύτερο γκολ και να φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης που θα τους έδινε την δυνατότητα να συνεχίσουν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 72' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.

Ο Ιωαννίδης έδωσε έτοιμο γκολ στον Τζίνο, που όμως αστόχησε από πολύ καλή θέση. Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα οι Γάλλοι έδειξαν υπέρμετρη σκληρότητα. Αρχικά ο αρχηγός της Μαρσέϊγ, Σαρλς, χτύπησε εν ψυχρώ τον Λύρα και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Την... σκυτάλη πήρε ο Σπαρανγκά με πολύ σκληρό χτύπημα στον Λύρα. Εκεί βγήκε νέα κόκκινη για τους Μαρσεγιέζους που έμειναν με 9 παίκτες. Στο τέλος και παρά το μεγάλο πρέσινγκ των ερυθρολεύκων το 1-1 έμεινε ως είχε. Το ματς έληξε με πέντε λεπτά καθυστερήσεων.

Οι Πειραιώτες πάντως έχουν ακόμα ελπίδες πρόκρισης αν και απώλεσαν την ευκαιρία που είχαν για να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου τους στο NextGen Series. Έχουν 6 πόντους στο γκρούπ με την Μαρσέιγ να είναι πρώτη με 8.

Ένταση και ανεβασμένοι τόνοι...

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα υπήρξε αρκετά μεγάλη ένταση, αψιμαχίες και σπρωξιές μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Οι παίκτες των γηπεδούχων ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από τα μαρκαρίσματα των Γάλλων, οι οποίοι ανέβασαν τους τόνους σε ένα σημείο που δεν έπρεπε. Ο διαιτητής με την βοήθεια των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα με τον κόσμο να γιουχάρει έντονα.

Οι Γάλλοι ενώ αρχικά χειροκρότησαν ειρωνικά προς τις κερκίδες μετά κατάλαβαν το λάθος τους και ζήτησαν με τον τρόπο τους συγγνώμη από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Η εξέδρα ανταποκρίθηκε και χειροκρότησε τους παίκτες των φιλοξενούμενων για την συγκεκριμένη κίνησή τους.

Ολυμπιακός: Βλάχος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης (39' Δημακάκος), Βούρος, Λεάντρο, Μανώλης Σιόπης, Δημήτρης Σιόπης (81' Πασαλίδης), Βουτσιώτης (61' Τζίνο), Ιωαννίδης, Σουκιάς (39' Παπασάββας, 81' Βέργος), Λύρας.

Μαρσέϊγ: Σι, Εμρουτζά, Ποπέσκου, Σαρλς, Μεντί, Μασινί, Ζομπεγιό, Ντιόπ (60' Αλί Σαΐντ), Ανανί (71' Κισακού), Λοϊακονό, Πομιέ (71' Αραΐ).

* Στο Καραϊσκάκη βρέθηκαν οι Σάββας Θεοδωρίδης, Γιάννης Βρέντζος, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ανδρέας Νινιάδης και Κούλης Δουρέκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα