«Για το καλύτερο στη Λιβαδειά»

Gazzetta team
«Για το καλύτερο στη Λιβαδειά»

bet365

Ο αριστερός μπακ του Αρη, Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αναφέροντας πως η ομάδα του θα πάει για το καλύτερο παρά τις απουσίες και το άγχος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

-Γιώργο, προέρχεστε από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο το κερδίσατε, επιδεικνύοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα..

« Η Βέροια μας αιφνιδίασε, καθώς προηγήθηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Είχαμε πει με τα παιδιά να μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, όμως μας αιφνιδίασε η Βέροια. Από εκεί και πέρα όμως και μετά το πρώτο 20λεπτο στο οποίο ήμασταν κάπως μουδιασμένοι, δείξαμε ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το παιχνίδι. Το θέλαμε όλοι, το δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα με τους προπονητές μας και νομίζω μας βγήκαν τα πράγματα που δουλέψαμε».

-Τελικά απεδείχθη πως τέτοιου είδους παιχνίδια, είναι πιο δύσκολα από τα ντέρμπι;

« Σίγουρα, γιατί ομάδες όπως η Βέροια, που έρχονται και για το Χ, είναι ομάδες που μας δυσκολεύουν πιο πολύ, απ΄ ότι οι μεγαλύτερες».

-Αρα, λοιπόν και το ματς με τον Λεβαδειακό είναι πολύ δύσκολο, γιατί πρόκειται για μια τέτοιου είδους ομάδα..

« Είναι πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό και το ματς που ακολουθεί, γιατί ο Λεβαδειακός είναι δύσκολη ομάδα η οποία καίγεται για βαθμούς. Αλλά κι εμείς θα πάμε να πάρουμε το καλύτερο σαν Αρης».

-Το ότι ο Λεβαδειακός δεν έχει άλλα περιθώρια, μετά την ήττα στην Ξάνθη, πως το εισπράττεις;

«Είναι ακόμα νωρίς, αλλά η αλήθεια είναι πως έχει μείνει πίσω σε σχέση με την ομάδα που έχει. Σίγουρα το γεγονός αυτό, τον φορτώνει με περισσότερο άγχος. Επομένως σ΄ αυτό το ματς το άγχος θα το έχουν αυτοί».

-Ο Αρης έχει άγχος, δεδομένου πως έχει και πολλές απουσίες;

« Ο Αρης έχει απουσίες, έχει και κάποιο άγχος, αλλά η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη και σ΄ αυτό το παιχνίδι».

-Πως το φαντάζεσαι το ματς;

« Νομίζω θα κυριαρχήσει το πάθος και η δύναμη κι εμείς θα πάμε για το καλύτερο».

-Εσύ πας ολοένα και καλύτερα, με αποτέλεσμα να είσαι αυτή τη στιγμή το βασικό αριστερό μπακ του Αρη..

«Εντάξει, αυτό ήρθε μέσα από προσπάθεια και μέσα από την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και ο κ. Κατσαβάκης, αλλά και οι τωρινοί προπονητές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα